2777
2789
عنوان

نصف شبی عصابم خراب شد حالم بده

506 بازدید | 48 پست

یه جنسی گرفته بودیم هفته پیش بیعانه زدیم گفتیم هفته بعد میایم میبریم الان ۷میلیون ارزون تر شده طرف میگه باید با همون قیمت قبلی بیاید ببرید وگرنه شکایت میکنم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یخچال خارجی

معلومه که باید به قیمت قبل بخرین

بیعانه پس برای چیه دقیقا؟

اون شاید اون جنسی با قیمت قبل میفروخت اگر برای شما کنار نمیزاشت

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
معلومه که باید به قیمت قبل بخرینبیعانه پس برای چیه دقیقا؟اون شاید اون جنسی با قیمت قبل میفروخت اگر ب ...

وا خب مگه مغز خر خوردم وقتی قرارداد نبستم ۷تومن گرون بخرم؟؟؟

پس بیعانه برای چی دادین؟

اون بیعانه میسوزه در هر صورت

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️

شک ندارم اگه گرونتر شده بود میومدی تاپیک میزدی میخواد ب قیمت روز از ما پول بگیره 

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.