2777
2789

مهریه در حد ۵۰۰ تا منظورمه.

به نظرتون کدوم بهتره؟ حق طلاق و سه دونگ خونه یا اگه خونه کوچیک باشه شش دونگ به نام خانم. یا یه مهریه در حد ۵۰۰ تا؟

آقای داماد تصمیم رو به عروس سپرده و با هر دو سناریو موافقه.

خواهرزاده قشنگم کنارم نشسته و نظراتتون رو می خونه ❤😘

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی واقعا به طرف داره ولی حس میکنم که حق طلاق و خونه قابل وصول تر و در دسترس تره تا سکه . البته خونه الان داره منظور هست یا میخواد بعد زندگی مشترک تهیه کنه؟!

یه آشنا ما مهریه اینه اگر در زندگی مشترک خونه خرید سه دانگ برا زنه است

حق طلاق و خونه،مهریه اوف یارو سالی یه سکه بدرد نمیخوره،بعد ما رفتیم برای طلاق خونه ارثی بود گفت اگه اونو بزاریم برای فروش مرد کجا زندگی کنه هم مادرشوهر می تونه بگه تنها ملک زندگیمه نمیدن جاریم یک ساله دوندگی داره اخرم داره میبخشه،خونه و حق طلاق بگیر اذبت کرد راحت باشی

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
بستگی واقعا به طرف داره ولی حس میکنم که حق طلاق و خونه قابل وصول تر و در دسترس تره تا سکه . البته خو ...

پیگیر خرید خونه است. 

اگه پدرش حمایت کنه می تونه توی یه محله متوسط یه خونه در حد ۱۰۰ متر بخره. اگه حمایت نکنه نهایتا می تونه همونجا یه ۶۰ متری بخره. اما به هر حال قبل از ازدواج خونه رو می خره. 

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

سکه کجا بود خواهر اولن بیشتر از ۱۰۰ تا قبول نمیکنن بعدش هم اگه خیییلی پول دار باشه و با کلی برو بیا چند تاشو پیش میگیرن و بقیش سالی یه دونه پس همون خونه بهتره البته اگه خانم تو زندگی گول نخوره و خونه رو بفروشه یا با چرب زبونی ازش بگیره

خدایاشکر 🙏 .............................................. .....................  ۳/۳/۱۴۰۳ اولین بار با زبون خودش بهم گفت اون چیزی که ۶ ساله تو فکرشم*گفت از اینجا بریم *ایشالله ۴/۴/۱۴۰۴  خونم تو جایی هست که دوست دارم .........در تاریخ ۹/۹/۹۹ وام‌مون جور شد برا ساخت خونه😍 ایشالله درتاریخ ۹/۹/۱۴۰۰ تو خونه خوشگل و مستقل خودم دارم گلدونامو اب میدم برام دعا کنید ممنون.                                                        "توانا بود هرکه دارا بود"ز ثروت دل پیر برنا بودتهیدست به جایی نخواهد رسید اگر چه شب و روز کوشا بودندانست فردوسی پاکزادکه شعرش در این ملک بیجا بودگر او را خبر بود از این روزگارکه زر بر همه چیز والا بودنمیگفت آن شعر معروف را          
پیگیر خرید خونه است. اگه پدرش حمایت کنه می تونه توی یه محله متوسط یه خونه در حد ۱۰۰ متر بخره. اگه حم ...

خب میخواد همون به نام بزنه

در صورت کمک پدر آیا پدر موافقت می‌کنه ؟! بالاخره پولش داده 

اینها با طرف باید صحبت کنه 

خب میخواد همون به نام بزنهدر صورت کمک پدر آیا پدر موافقت می‌کنه ؟! بالاخره پولش داده اینها با طرف با ...

آره پدرش مشکلی نداره . مشکل پدرش اینه که یه ملک باید بفروشه که مشکل قانونی داره. معلوم نیست تا قبل ازدواج اینا مشکل اون ملک حل بشه یا نه. واسه همینم معلوم نیست بتونه کمک کنه. قول نداده.