2821
2789
عنوان

کاهش وزن

150 بازدید | 20 پست

سلام دوستان من تازه وارد نی نی سایت شدم

هدفم کاهش وزن ،با روش فستینگ و کالری شماری و پیاده روی 

مخام قدم به قدم اطلاع بده و انگیزه بگیریم 

قدم ۱۵۸

وزنم دیروز صبح به تاریخ ۲۴/۱/۱۴۰۴

۶۳.۹۰۰

دیروز شروع کردم به فستینگ ۱۵ساعت فست بودم امروز زدم رو بیست ساعت فست ـ

هفته بدی میام گزارش میدم چقد کاهش وزن داشتم ـ

شما چه روشی دارید ؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم من می‌خوام با فستینگ لاغر شم اونم اینکه از هشت شب تا دوازده ظهر هیچی نمی‌خورم جز مایعات بعدض خ ...

عالیه ان شاءالله سریع کم میکنی،ولی خوب اراده ای داری از ۸شب تازه ریزه خواریا شروع میشه و ۱۲ظهر به بعد هم اگه خونه باشیم همینطور😢اگه دیدی اراده ات کمه رژیمو رعابت نمیکنی فست ۱۸تا۲۰عالیه بدونه مایعات

عالیه ان شاءالله سریع کم میکنی،ولی خوب اراده ای داری از ۸شب تازه ریزه خواریا شروع میشه و ۱۲ظهر به بع ...

ولی من امروز از ۶نیم هیچی نخوردم دیگ رفت تا فردا ظهر نزدیکا دو ظهر فک کنم اخه فست بیست ساعته گرفتم

چقدر اضافه وزن دارید؟من ۱۰کیلو دارم ولی میخام ۵کیلو کم کنم لاغری خیلی زیادبهم نمیاد

من نرمال ۵۲باید بشم ولی مخام۵۰بشم قبلا ۴۸ بودم عالی بود ـ😢 الا مخام برگردم به ۵سال پیش خخخ

دوباره شروع کن عزیزم فردا ورزش کن بسوزونش

اراده ام به شدت کمه فقط باید خونه نباشم یا روزه بگیرم،غذا برای بچه هام میارم کنار پسرم میشینیم تا بهش غذا بدم به خودم میام میبینم چقدر غذا خوردم و نتونستم جلوی خودمو بگیرم 😢فستینگو با روش روزه گرفتن فقط رعایت کردم ۱۸ساعته هیچی نمیتونه جلوی غذا خوردنمو بگیره از بچگی عاشق غذا خوردن بودم

عزیزم من می‌خوام با فستینگ لاغر شم اونم اینکه از هشت شب تا دوازده ظهر هیچی نمی‌خورم جز مایعات بعدض خ ...

عالی پیاده روی کن  روزی نیم ساعت هفته ای یک کیلو راحت کم میکنی 

2790
2823
2791
2779
2792