2821
2789
عنوان

کاهش وزن

| مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 20 پست
اراده ام به شدت کمه فقط باید خونه نباشم یا روزه بگیرم،غذا برای بچه هام میارم کنار پسرم میشینیم تا به ...

گلم پس روزهای قضات بگیر اگ داری کم کم معدت کوچیک میشه و عادت میکنی

گلم پس روزهای قضات بگیر اگ داری کم کم معدت کوچیک میشه و عادت میکنی

نه معده ی من هیییییچچچچوقت کوچیک نمیشه😔باراول نیست که فست میکنم ،چندسال پیش آرامش داشتم رژیم میگرفتم کلی لاغر کردم ولی معده ام اصلا کوچیک نشد دوباره با غذا زیاد خوردن انگار نه انگار

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه معده ی من هیییییچچچچوقت کوچیک نمیشه😔باراول نیست که فست میکنم ،چندسال پیش آرامش داشتم رژیم میگرفت ...

پیش پزشک برو صدرصد ویتامین هات کمه یا کم خونی ک ولع ب غذا داری ،،قهوه اول صبح خیلی کمک میکنه ب بی اشتهایی

پیش پزشک برو صدرصد ویتامین هات کمه یا کم خونی ک ولع ب غذا داری ،،قهوه اول صبح خیلی کمک میکنه ب بی اش ...

مدام درحاله خوردن مکمل ام هیچ مشکلی ندارم خداروشکر،فقط پرخوری عصبی و اینکه عادت دارم کلا از بچگی همین بودم

مدام درحاله خوردن مکمل ام هیچ مشکلی ندارم خداروشکر،فقط پرخوری عصبی و اینکه عادت دارم کلا از بچگی همی ...

واس پرخوری عصبی پیش پزشک برید قرص بهتون میده رفع میشه انشاالله