2777
2789
عنوان

صدای گوش خراش 😔😔

184 بازدید | 14 پست

من یه بار ویس فرستادم داستان خوندم‌

سه نفر گفتن صدام زیبا است 

ولی یه بار همکلاسیم بهم گفت صدات شبیه خره

گفت نازکه رو اعصابع

معلم انشام گفت صدات خاصه

بعدش فامیلام من رو با جیغ جیغی می‌شناسن

رفیقم میگه شبیه جوجه  جیک جیک می‌کنی 😂🙂

فامیلامون بعد از چند سال که از خارج برگشت بود از خاله ام پرسید این هنوز صداش نازکه؟ یعنی براش رو اعصاب بود 

من صدام نازک و دخترونه است 

بقیه میگن نازه و عالی و قشنگ‌  

نیمدونم واقعیت رو میگن یا از رو رودرواسی 

درکل بنظرت خوب میاد یا داغون 🤦🏻‍♀️😔😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم چی شد تهش ولی ب اون همکلاسیت ابلاغ کن اگر صدای من خره تو خوده خوده خریمرسی

😂😂😂😂😂😂 

من عین احمقا فقط بهش نگاه کردم خودش صداش کلفت و پسرونه است 

خودمم گیج شدم

البته الان صدام خیلی متفاوت تر از گذشته شده نظرات مثبت واسه الانه

منم از صدای خودم بدم میاد

ولی بقیه تعریف میکنن

نماز شب پارتیِ برآورده شدن حاجته.🌱               تو مرا امیدِ ماندن تو مرا پناهِ جانی #اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج.🤍       یه صلوات برای سلامتی و ظهورش میفرستی؟😍      دوستان این کاربری از تاریخ ۲دی 1403به من واگزار شده مامان ماهلین و مهدی☺             

حساسیتت داغونتر از صداته 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

بله؟ 😐ببخشید حالا شما اگه شجریانید معذرت می‌خوام 🙏🙏🙏💗

منظورم اینه زیاد حساس نباشین 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود