2777
2789
میشه نتیجه رو بگی

همین فقط میگم ممکنه همه چی برعکس تصور باشه من اگر طلا رو رنج ۸تومن هم می‌خریدم صددرصد الان نمیفروختم 

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
فداتشم من به بابام توصیه کردم طلا بخره دیگه نمی تونم توچشماش نگاه کنم به خدا هر وقت نگاه میکنمقیمت ط ...

چقدر شبیه همیم

خداوندا به ما بیاموز تا در این فرصت حیاتمان آهی نکشیم برای کسانی که قلبمان را شکستند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیخود خودتون امیدوار نکنید که بعد توافق ارزونی میاددو مواد غذایی و خوراک و دارو یا پوشاک و مصالح ارز ...

بازاگه ثابت باشه هم عالیه.افزایش حقوق بخوره ومردم اذیت نشن.ولی اینکه قیمت همه چی سرجاشه حتی بالاتررفته اماطلا چندروزه کلی ریزش داشته باعثه ضررخیلیاشده

دوست ندارم چیزا گرون بشه خودم هم عذاب وجدان میگیرم وقتی میگم خدا گرون بشه بابام کارگر همش خودم رو سر ...

طلا دراز مدت سود میده 

الان شوک به بازار وارد شده هنوز هیچی ثبات نداره

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
دوست ندارم چیزا گرون بشه خودم هم عذاب وجدان میگیرم وقتی میگم خدا گرون بشه بابام کارگر همش خودم رو سر ...

وا... اون طلا رو مگه برا پس انداز نخرید...خب صبر کن می‌ره بالا....بزار سال بهش بخوره سود داره غصه نخور

من که چشمم آب نمیخوره از این توافق ها که ارزونی بشه

...

طلا دراز مدت سود میده الان شوک به بازار وارد شده هنوز هیچی ثبات نداره

فداتشم ممنون بابت حرفات ان شاالله دنیات پربشه از آرزوهای براورده شده واتفاقای شیرین 💓ان شاالله منم خدا به دادم برسه

چه خوب که درکم میکنی بدیش اینه که مامانم نگاش بدجور منو می سوزونه الانم که دارم می نویسم گریه ام گرف ...

عزیزم گریه چرا اخه مگه تو خبر داشتی ریزش میکنه؟ اینجوری نکن با خودت عزیزم چیزی که دو روزه میریزه دو روزه هم میره بالا اینا به خاطر جو مذاکراته که فقط طلا و دلار داره میریزه نه قیمت خودرو نه ملک میتونم بگم ممکنه همچی عوض بشه

ما خودمون هرچی سرمایه زندگیمون بود دادیم که مثلا پولمون بی ارزش نشه حداقل حفظ بشه ارزشش که یک سومش تا الان سوخت ولی میدونی انشالله درست بشه خدا خودش از یه راه دیگه انشالله حبرانش کنه تو هم غصه نخور کسی از فردا خبر نداره اونم توی مملکت ما

خداوندا به ما بیاموز تا در این فرصت حیاتمان آهی نکشیم برای کسانی که قلبمان را شکستند
پس چطور یه نفر توهمین سایت میگفت حالا حالاهاهم پایین بیاد به انس نمیرسه؟؟!

نه بابا انس جهانی الان بالاست امروز یه لحظه اومد ۶ و ۵۰ طلا فروشا و تحلیلگرا میگفتن پایین تر از انس 

خدااااای ممنونم برای دادهها و نداده هات😘🥰
فداتشم ممنون بابت حرفات ان شاالله دنیات پربشه از آرزوهای براورده شده واتفاقای شیرین 💓ان شاالله منم ...

فقط بهت میگم نگران نباش همه نگرانی هات بسپار به خدا اینقدر آروم میشی 

فقط بهت میگم نگران نباش همه نگرانی هات بسپار به خدا اینقدر آروم میشی

نه عزیزم من نگران پول نیستم خدا خودش برکت میده منم فقط نگران حال پدرمم اخه شغلش آزاده تا پول نباشه تو دستش نمیتونه خرید و فروش کنه خیلی داره غصه میخوره منم چون دراز مدتم نمیتونه نگه داره چک داریم مجبوریم بفروشیم که ضرره براش وگرنه من طرز فکر و تحلیلم یه جور دیگه اس اصلا😄