2777
2789
به نظرتون الان وقت خوبیه واسه طلا خریدن درحد دوگرم؟

تا ۶ میاد ولی بعدش همینجور که ریخت همینجور میره بالا دو گرم ریسک زیادی نداره عزیزم شاید ضررش کم باشه درحد ۱ تومن ولی مطمئن باش سودش چندین برابره 

خداوندا به ما بیاموز تا در این فرصت حیاتمان آهی نکشیم برای کسانی که قلبمان را شکستند

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه عزیزم من نگران پول نیستم خدا خودش برکت میده منم فقط نگران حال پدرمم اخه شغلش آزاده تا پول نباشه ت ...

یکم صبور باشه بد نیست 

حالا اگر بفروشه و طلا دوباره بالا بره بازم یه دردسر دیگه اس

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
تا ۶ میاد ولی بعدش همینجور که ریخت همینجور میره بالا دو گرم ریسک زیادی نداره عزیزم شاید ضررش کم باشه ...

من چند رو پیش سه گرم خریدم وقتی ۸تومن بود 

الان مادرم همش غر میزنه 

اها یعنی صبر کنم

یکم صبور باشه بد نیست حالا اگر بفروشه و طلا دوباره بالا بره بازم یه دردسر دیگه اس

دقیقا حالا که وارد این چرخه شدیم بهتره تا تهش بریم

خداوندا به ما بیاموز تا در این فرصت حیاتمان آهی نکشیم برای کسانی که قلبمان را شکستند
من چند رو پیش سه گرم خریدم وقتی ۸تومن بود الان مادرم همش غر میزنه اها یعنی صبر کنم

شما برای پس‌انداز بلند مدت خریدین پس مطمئن باش با همون گرمی ۸ تومنم ضرر نکردی عزیزم

تا آخر این هفته ممکنه نزولی باشه ولی بعد مذاکرات کسی خبر نداره شما الان با گرمی ۶۵۰۰ بخوای بخری تهش بشه ۶ تومن اصلا بگو ۵ نهایت یه تومن میاد از قیمت شما پایین ولی چندین برابر براتون سود میشه بعد چند ماه اگه قصد خرید دارید تا آخر هفته بخر