2777
2789

چرا نمیتونم باور کنم

حسم میگه قیمت اش نهایت یه هفته اینجوریه بعد دوباره گرون میشه 

مامانم میگه ۳تومن میشه

برات لحظه ای رو آرزو میکنم که این آیه میگه:  "قَد‌اٌوتِیتَ‌سُؤلک"  خواسته ات به تو داده شد🥺🤲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

انس جهانی که پایین نمیاد تا این حد الان هم از انس یه کوچولو پایین اومد از ۶۴۰۰ پایین تر میشه حراج طل ...

پس چطور یه نفر توهمین سایت میگفت حالا حالاهاهم پایین بیاد به انس نمیرسه؟؟!

زمان زیادی گذشت....فهمیدم همیشه اونیکه میخوای نمیشه....!فهمیدم هرکسی که باهاته الزاما"دوستت"نیست....!فهمیدم کسیکه تونگاه اول ازش بدت میادیه روزی میشه صمیمی ترین دوستت وبالعکس.....!فهمیدم که بی تفاوتی بزرگترین انتقامه....!تنفریه نوع عشقه....!دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیته....!غروربزرگترین دشمنه....!و"خدا"بهترین دوسته 🌷🌹🌸
تو خواب مواد عدایی ارزون میشهچیزی که میگی امکان ندارهامروز شیر خشک گرون شده اولین نمونه

بجای ضد حال زدن یه انشاا.... بگو ادم از دوثانیه بعدش بی خبرع

زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!
خونه وماشینم که رفته روش

خونه که گرون نشده

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚

فداتشم من به بابام توصیه کردم طلا بخره دیگه نمی تونم توچشماش نگاه کنم به خدا هر وقت نگاه میکنمقیمت ط ...

یکم خبرگزاری ها رو دنبال کنید مخصوصا توئیت های مختلف 

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
چرا نمیتونم باور کنمحسم میگه قیمت اش نهایت یه هفته اینجوریه بعد دوباره گرون میشه مامانم میگه ۳تومن م ...

منم حس میکنم میکشه بالا

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚

یکم خبرگزاری ها رو دنبال کنید مخصوصا توئیت های مختلف

دوست ندارم چیزا گرون بشه خودم هم عذاب وجدان میگیرم وقتی میگم خدا گرون بشه بابام کارگر همش خودم رو سر زنش میکنم به خدا نمی خواستم اینجوری بشه گفتم پولش رو پس انداز کن فقط خدا به دادم برسه نمی دونم چیکار کنم کاری هم ندارم بتونم پولی جور کنم😭😭😭

چراچنددرصدی گرون شده

اخه تو شیپور  دیدم همون قیمت قبل بود

بیخود خودتون امیدوار نکنید که بعد توافق ارزونی میادد

و مواد غذایی و خوراک و دارو یا پوشاک و مصالح ارزون میشه 

اصلا هم کاهش پیدا نمیکنه ممکنه قیمتا ثابت بمونه و افزایش نداشته باشه ولی ارزون نمیشه 

چون فروشنده مواد غذایی یا پوشاک میگه من این جنسارو زمانیکه که دلار 105بود  خریدم الان چرا باید ضرر بدم و قیمتم بیارم پایین اونموقع ورشکسته میشم 

مشتری هم نخرید نمیفروشم و احتکار میکنم تا کمبود بشه و قیمت افزایش پیدا کنه 

به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم