2777
2789

دفعه اولمه تاحالا استفاده نکردم نمیدونم وقتی جعبه لنزو باز کنم باید چکارش کنم یکی میگه ۸ ساعت بزار تو مایع لنز بعد بزار یکی میگه با سرم شستشو بشور بعد بزار چشمت

کاربری دست دونفره...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگ پاره اش نمیکنی ومیتونی خوب بشوری اروم اول بشور باسرم بعد بزارچندساعت تو جالنزی و مایع لنز بریش روش بعد استفادش کن

|کاراموز وکالت| " قسم به صبرکه تو خدای رویداد های محالی🌱🕊" [حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌]

عزیزم مایع لنز بخراستفادع کردنی از لنز مایعشو عوض کن همین طریقه ی خاصی ندار ک

تاپیک قبلیم یکی گفت فقط با سرم شستشو استفاده کنم و مایع لنز چشمو میسوزونه

کاربری دست دونفره...

حالا این ک میگم ربطی ب سوالت نداره اما حتما حتما قبل گذاشتن وبرداشتن دستات تمیز بشوررر

|کاراموز وکالت| " قسم به صبرکه تو خدای رویداد های محالی🌱🕊" [حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌]

یعنی حتما باید از سرم استفاده کنم؟

ببین من خودم اهلش نبودم راستش🤣

میترفتم لنز میگرفتم میزاشتم تو جالنزی مایع لنز میریختم روش استفادش میکردم هیچیمم نشد 

ببین اول دستاتو کامل با اب صابون بشور هیچ کفی نمونه 

بعد خشک کن با ی دستمالس ک پرز نده

لنزو از ظرفی ک خریدی در بیار بزار کف دستت مایع بریز روش ک کامل شناور شه و جالنزی رو پر کن از مایع و لنزو بنداز داخلش

خواستی استفاده کنی قبلش حتما دستاتو بشور میتونی بالافاصله بزاری نیاز نیس قبلش ۸ ساعت یا فلان تو جالنزی باشه

برا گزاشتن با انگشت اشاره اروم لنزو از جالنزی بردار بزار کف دستت مایع بریز روش 

بعد با دو تا انگشت اشاره و شصت بگیر بزار پشت دستت ک مایع ازش بریزه بعدم به شکل کاسه بزار رو انگشت اشارت و یه قطره مایع لنز بریز داخلش خیلی کم زیاد نریزی

با دست دیگت پلک پایینتو بکش و بالارو نگاه کن و بزار قسمت سفیدی چشمت یکم پلک میزنی اوکی میشه خودش

مایع ک میریزی داخلش قبل اینکه بزاری هم راحت تر جا میخوره هم چشمت ب خاطر خشکی اینا سوزش نمیگیره

کاربری صدهزارم