2777
2789
عنوان

سلام لطفا بياين همدلي

89 بازدید | 12 پست

سلام من امروز براي دخترم آش گذاشتم مادرشوهرمو خواهرشوهرمو پدرشوهرم ب نوبت اومدن پرسيدن چي درست كردي اعصابم داغون شد ازجواب پس دادن بهشون ازخودم بدم اومد توخونه اي دارم زندگي ميكنم ك اختيار هيچي رو ندارم تازه بعدش مامانش بلندشده ميگه من آش خالي نميزارم اينا رو گذاستم باشكمه بار بزارم يعني دست نزن بهشون من خيلي بدبختم خوشبحالتون ي سقفي بالا سرتون داريد كه خودتونيد و شوهرتون نه مثل من چهارتاشوهر داشته باشين

من خانمم نام کاربریم تغییر نمیکنه:(

انشاا. زودتر خونه دار بشی دوستم

ماهم مستاجریم صاحب خونمون بالا سرمونه من ک راحت نیستم دوست دارم خونه داشته باشیم از خودمون

خوشبختی یعنی من و عشقم و ثمره های عشقمون محمدطاها  و مهراد 👨‍👩‍👦‍👦

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشاا. زودتر خونه دار بشی دوستم ماهم مستاجریم صاحب خونمون بالا سرمونه من ک راحت نیستم دوست دارم خون ...

دلت خوشه ميگم شوهرم برام يه خونه اجاره كنه ازخانواده شوهرم مستقل شيم خونه نميخاد بخره پيشكشش

باشه عزیز میدونم ها سخته ولی سعی کن با شرایط خودتو وفق بدی هر چقدر بخوای ناراحت بشی به کارها و حرفاش ...

ميدونم چي ميگي سخته همش سعي ميكنم اونارو خونواده خودم بدونم نميشه

دلت خوشه ميگم شوهرم برام يه خونه اجاره كنه ازخانواده شوهرم مستقل شيم خونه نميخاد بخره پيشكشش

انشاا. اجاره کنه عزیزم خدا خیلی بزرگه 

تاكي دق مرگ شدم بخدا

میدونم چی میگز دوستم

من ک حالا یعنی میگم مادر شوهرم خوبه وقتی خونشون غذا درست میکنم خیلی غر میزنه دیونه میشم

نذر کن آیت الکرسی بخون و فوت کن ب شوهرت انشاا. راضی میشه خونه اجاره کنید