2777
2789
عنوان

بلاخره بهم گفت برم ببینمش

1119 بازدید | 80 پست

تو تاپیک قبلیم با جزییات گفتم یکی که خیلی موقعیت خوبی داره و معروفم هست میشناسمش جمعه بهم گفته بود این هفته ببینمت الان زنگ زد گفت فردا بعد از ظهر من خونه فلانی ام(دوست مشترکمون)اگه میتونی توام بیا منم گفتم خونه یکی دیگه است من بدون دعوت زشته بیام گفت به عنوان پارتنر من داری میای خب منم گفتم کیا هستن گفت خودمون سه تایی ایم منم گفتم اگر بتونم زمان کلاسمو جا به جا کنم میام بهت خبر میدم 

خونه نرو🤦‍♀️یه کافه قرار بزار

در دنیا چیزهای خوبی وجود دارد که می‌توان برایشان جنگید.                                                                                   جی.آر.آر.تالکین 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولین نکته اینکه من دوست مشترکمون اصلا راحت نیستم و بیشتر تو محیط کار دیدمش و یهو برم خونشون یه جوریه برام بعد دوست داشتم با خودش تنها باشم ولی فکر کنم بخاطر موقعیتش راحت نمیتونه بیاد بیرون