2777
2789
عنوان

بلاخره بهم گفت برم ببینمش

| مشاهده متن کامل بحث + 1119 بازدید | 80 پست
اخه میدونم رابطه ام باهاش پیش نمیره اینجوری

رابطه پیش نره

تو از کجا میدونی بری خونه رابطتت پیش میره 

دختر اسکول بازی در نیار بشین سر جات 

بگیرن خفت کنن اونجا میخای چیکار کنی ب جوونیت فک کن ب ایندت فک کن 

یکم عاقل باش ادم هر جایی نمیره 

بگو من نمیام نه گفتن رو یاد بگیر اگه قرار با ی خونه نرفتن پیش نره رابطتت میخام صد سال سیاه نره جلو رابطتت 

ب خونوادت ب مادرت فک کن 

خواهش میکنم این کارو نکن 

با خودت با ابروت با جوونیت بازی نکن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه میدونم رابطه ام باهاش پیش نمیره اینجوری

به این هم فکرکن ممکنه کل اینده ات به خاطریک اعتماداشتباه ببازی احتیاط کن دختر اگربخوادت اتفاقا بیشترعزیزمیشی وای من ازنگرانی توامشب خوابم نمی‌بره     نرییییییی

دقیقا، هزارتا داستان تجاوز از سمت افراد معروف هست

بعضیا عقل ندارن واقعا 

بخدا فیلم بی بدنو دیدی

داغ عروسی دخترشون موند رو دل مادر پدر

اگه نمیرفت خونه پسره هچ بلایی ب سرش نمیومد 

واقعا گاهی قبر خودمونو خودمون میکنیم

به این هم فکرکن ممکنه کل اینده ات به خاطریک اعتماداشتباه ببازی احتیاط کن دختر اگربخوادت اتفاقا بیشتر ...

اروم باش خواهر بهش میگم فردا اگه خواستی میام باهم بریم تو ماشین حرف بزنیم من خونه فلانی نمیا

درسته ولی من میدونم اتفاقی نمیوفته چون اون دوست مشترک همکار من تو بیمارستانه

خوب باشه عزیزم 😅ربطی نداره واقعا ...باز هر جور خودت بهتر میدونی ...

منم یه سری پسرا رو باهاشون یه بازه ای  رو بیشتر از خانواده ام گذروندم ولی مثلا بگه بیا مهمونی نمیرم تا مادامی که شناخت بیشتر نداشته باشم ،فقط بیرون 👌🏻باز آدما با هم فرق دارن ،لابد چیزی میدونی که من نمیدونم 

You're all the things I've got to remember

بعضیا عقل ندارن واقعا بخدا فیلم بی بدنو دیدیداغ عروسی دخترشون موند رو دل مادر پدراگه نمیرفت خونه پسر ...

بنظرم به خاطر باور کمبود این کارا رو می کنن، فکر می کنن چون مورد خوبیه باید تن به همه‌ی خواسته هاش بدن تا از دستش ندن در صورتی که کلی مورد خوب امن و مورد اطمینان ریخته که درخواستای عحیب غریبم ندارن