2777
2789

سلام لطفا ازمانتوهای بارداریتون اگه دارین عکس بزارین واسم میخوام بدوزم..مرسی😊👗👗

دنیاهمه هیـــــــچ وکاردنیا همه هیـــــــچ، ای هیــــچ برای هیـــچ بر هیــــچ مپـــیچ...دانی که پس از مـــــرگ چه ماندباقی؟عشق است ومحبت است وباقی همه هیــــــــــــــچ😚👍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متاسفانه ندارم اینستا وامکانش نیس ک نصب کنم ...میشه واسم بگیری و اینجاکپی کنی عزیزم؟؟؟؟

دنیاهمه هیـــــــچ وکاردنیا همه هیـــــــچ، ای هیــــچ برای هیـــچ بر هیــــچ مپـــیچ...دانی که پس از مـــــرگ چه ماندباقی؟عشق است ومحبت است وباقی همه هیــــــــــــــچ😚👍

🤣 من فعلا مانتوهای قدیمی م رو میپوشم‌. خدا رو شکر جلو باز پد بود یه مدت وگرنه اندازه م نبودن. ماهی یکیش تنگ میشه 😑 شلوار هم یه سایز بزرگتر خودم شلوار ورزشی برداشته بودم اونم تنگ شد الام معضل شلوار دارم

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋
🤣 من فعلا مانتوهای قدیمی م رو میپوشم‌. خدا رو شکر جلو باز پد بود یه مدت وگرنه اندازه م نبودن. ماهی ...

ی شلوار لی بارداری بگیر انقد خوب و راحتن ک نگو 

من گاهی اوقات مهمون خونمون اومدنی هم اونو میپوشیدم انقد ک راحت بود 

منم دم زایمانه همون لباسای قبل پوشیدم تا ماههای اخر که اندازم بود الانم پالتومو بازمیزارم 

من شبیه کسی در دنیا نیستم پس زندگیم نمیتواند شبیه دیگری باشد پس میخواهم خودم باشم فقط همین

من تازه یه پارچه ضخیم گرفتم ولی نمیدونم چ مدلی بدوزمش...دوسدارم بلندباشه..اخه حالت کُتی هس پارچش

ی شلوار لی بارداری بگیر انقد خوب و راحتن ک نگو  من گاهی اوقات مهمون خونمون اومدنی هم اونو میپو ...

اخه شکمم هنوز اونقدر بزرگ نشده کلا یه کیلو اضاف کردم تو این ۴ ماهی که تمام شد. فقط شکم و سینه بزرگ شده و شلوار بارداری که خریدم لیز میخوره فاقش میکشه پایین به طرز ضایعی.

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋