2777
2789
عنوان

شوهربیشعور

186 بازدید | 7 پست

شمام وقتی قهرمیکنین شوهرتون زودترازخودتون قهرمیکنه؟واینم بگم میل جنسی کلانداره ک بگم بخاطراون قهرنکنه ومنت بکشه چرااینجوریه هنوزبعداز۵سال درک نکردم این رفتاروقهرمیکنم خودمم آشتی شده چندروزوهفته حرف نزنم انگارن انگارخب اگه دوسمم نداره بیادجداشیم واقعادیگ مغزم نمیکشه حرفم حالیش حیوون درکش ازاین بیشتره

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شوهر منم همینه یه بچه احمق قهرقهرو، منم اولا اذیت میشدم الان تا قهریم بیشتر به خودم میرسم و با دوستام بیرون میرم و تفریح و.. اونم مثل مادر مرده ها دپرس میشه ولی جلو نمیاد 

شوهر منم همینه یه بچه احمق قهرقهرو، منم اولا اذیت میشدم الان تا قهریم بیشتر به خودم میرسم و با دوستا ...

منم دراین حدچندشوحال بهم زنه انگارمن زن گرفتم هیچی ازمردونگی نداره افسرده وعصبی شدم دیگه بخاطردخترم موندم فقط حالم ازش بهم میخوره

خانواده چندش ترازخودشم میگن این ازبچگی زیادنازشوکشیدم الان مریضه ۲۴ساعت گریه میکنه واقعادیگ تحملم تموم شده من مردمیخام نه این مثه زنه بعضی موقع هامیگم واقعاشوهرهمه همینه یافقط من عجیبم

من گاهی دیگه خیلی قاطی که میکنم میگم بیا بخواب من تورو... واقعا نفرت انگیزن مردای قهر، خانواده مزخرف شوهر منم میگفتن اینم مث باباشه ۱ ماه حرف نزنی نمیاد جلو، ولی من اینقدر محلش نمیدم تا خودش بیاد جلو