2777
2789
عنوان

مادرم میگه

109 بازدید | 17 پست

بچه ها این عنوان رو اینجوری زدم آقایون نیان

بچه ها توروخدا کمکم کنید به خواهرم و مادرم نمیتونم اینارو بگم یعنی تا الان هیچی از این موضوع رابطه با شوهرم نفهمیدن

ما الان نزدیک ۴ ساله ازدواج کردیم دوسال اول من باکره بودم جنس پرده ام ضخیم بود لعنتی مجبور شدم برم دکتر زنان با تیغ برام بزنه حالا رفتیم دکتر با تیغ هم زد ولی الان بعد چهار سال هم بازم نتونستیم رابطه برقرار کنیم درحالیکه من سه بار رفتم دوباره بعدش دکتر زنان از اون مصنوعی ها فرو کرد داخل واژنم قشنگ رفت داخل ولی وقتی میام با شوهرم رابطه برقرار کنم اصلا نمیره داخل چکار کنم بنظرتون مشکل از منه یا شوهرم من میگم شوهرم چون اگه من مشکل داشتم سه بار اون مصنوعی ها نمیرفت داخل واژنم درسته؟؟

'از‌کسـی‌ترسـی‌ندارم‌ولـی‌احتـرام‌قشنگتره'😊🤏🏻
چقد معاشقه میکنید

معاشقمون زیاده ولی خب رابطه کامل نمیتونیم برقرار کنیم خیلی ناراحتم توروخدا کمکم کنید 😭😓

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

معاشقمون زیاده ولی خب رابطه کامل نمیتونیم برقرار کنیم خیلی ناراحتم توروخدا کمکم کنید 😭😓

فکنم مشکل از تو باشه

واژینیسموس نداری؟

میزان پرتوقع بودنم ب حدی جدی و خطرناک شده ک توقع دارم وقتی میگم دلم کروسان میخواد بگن بپوش بریم پاریس🤧

داگی امتحان کردی؟

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

اسی اگر در ظاهر نعوظ مشکلی ندیدی پس مشکل از شوهرت نیست

نه ندیدم 😓خیلی اعصابم داغونه یعنی دوست دارم بمیرمممم

ی نوع بیماریه خبباید بری دکتر

وای 😓چکار کنم دکتر رفتم که اگه مشکل از من بود دکتره میگفت دیگه نه؟