2777
2789
عنوان

تغییر چهرهعهه

97 بازدید | 11 پست

واقعا دوره ۱۷ تا ۱۸ خیلی واسم سخت میگذره

پوستم خیلی بد نیست ولی فرم صورتم یکم افتادی ممکنه به خاطر اضافه وزن باشه و با لاغری درست شه؟

و احساس میکنم بدون آرایش بهترم... نمی‌دونم

نشستم امشب یه میکاپ ساده کردم ولی خیلی هم بلد نیستم 😂

چهرم بعد از لاغری و تا ۱۸ سالگی یا حداقل ۱۹ عوض میشه ؟

توی ذهنم جراحی زیبایی هست نمی‌دونم بخدا 😂💔

یه دختر امیدوار و پر تلاش ،(خدایا شکرت بابت همه چی 😍). می‌دونم به رویای قشنگم میرسم, میشه برای آرزوم صلوات بفرستی✨❤️عاشق زبان انگلیسی و زبان های آسیای شرقی و دوستدار موسیقی 🦋

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

پف صوذت داری؟

اره احساس میکنم

و انگار صورتم افتاده شده و کرم پودر اصلا بهم احساس میکنم نمیاد ....

یه دختر امیدوار و پر تلاش ،(خدایا شکرت بابت همه چی 😍). می‌دونم به رویای قشنگم میرسم, میشه برای آرزوم صلوات بفرستی✨❤️عاشق زبان انگلیسی و زبان های آسیای شرقی و دوستدار موسیقی 🦋
چهره دختر تازه بیست و پنج به بعد جا میوفته .خوشگلیات مونده هنوز

خب چهره من معمولیع ولی اعتماد به نفسم داغون شده😂💔

اره احساس میکنمو انگار صورتم افتاده شده و کرم پودر اصلا بهم احساس میکنم نمیاد ....

مثلا نسبت به قبل چشمات کوچیکتر شده؟

تو که نیستی با دلم تک و تنها میشینم چشمای قشنگتو لای ابرا میبینم ؛ یادمه اون شب سرد اون شب پر غم و درد ما ز هم دور میشدیم آسمون گریه میکرد..

مثلا نسبت به قبل چشمات کوچیکتر شده؟

کوچیک تر که نه 

چشمام درسته ولی یه حالتی میشه دوست ندارم

چجوری بعضی ها توی سنم خوشگلن 

بنظرت وزنم بیاد پایین بهتر میشم چون باید حسابی وزن کم کنم... البته اصولی 

کوچیک تر که نه چشمام درسته ولی یه حالتی میشه دوست ندارمچجوری بعضی ها توی سنم خوشگلن بنظرت وزنم بیاد ...

رژیم سالمخوری بگیر

تو که نیستی با دلم تک و تنها میشینم چشمای قشنگتو لای ابرا میبینم ؛ یادمه اون شب سرد اون شب پر غم و درد ما ز هم دور میشدیم آسمون گریه میکرد..

رژیم سالمخوری بگیر

خب ممکنه عوض شم؟

صورت تپل اصلا به من نمیاد ...لپ دارم 

خب ممکنه عوض شم؟صورت تپل اصلا به من نمیاد ...لپ دارم

صد درصد

حذف قند شکر بیسکوییت و..

حذف فست بود و سرخ کردنی ‌و اردسفید

پیاده روی روزی نیم ساعت سبک

خواب منظم و مدیریت استرس به بهترین ورژن تبدیلت میکنخ