2777
2789
عنوان

دیسک گردن

327 بازدید | 34 پست

بچه ها خیلی اذیتم با اینکه سنی ندارم ولی دو هفته ای هیت دیسک‌گردن کشته منا ..دکتر۷ اردیبهشت لهم نوبت داده..به نظرتون چکار کنم؟؟خوب میشم؟؟تا حالا دیدین کسی دیسک گردن خوب شده باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه کارایی براش کردی تو؟؟درمان داره اصلا؟؟میزنه تو بازوم و انگشتام گز گز میکنه

من دارو مصرف کردم ده جلسه ام‌فیزیو تراپی فایده نداشت ک نداشت الان درد شدید تو گردن و کتفم دارم ب شدت میسوزه طهریه میگفتم کاش بمیرم ترین درد

دیگه وقت غیر فعال کردن مکانیسم ماشه و فعال کردن مکانیسم خشخاش تریاک و شیره و چایی شیرین هست🤍🪐

بیشتردردا مال اعصابته تاگردنت حتما بالشت طبی هوشمند بگیر دولبه زمین تااسمون بهترمیشی

راست میگی؟؟خدا خیرت بده عزیزم.از کجا بخرم؟از دیجی کالا یا لوازم پزشکی ها؟

من دارو مصرف کردم ده جلسه ام‌فیزیو تراپی فایده نداشت ک نداشت الان درد شدید تو گردن و کتفم دارم ب شدت ...

وای نگو..یعنی دارو و فیزیو هم موثر نیست؟؟پس چه حاکی بریزم سرم..چطور بچه هامو بزرگ کنم؟؟چطور سر کار برم؟؟

وای نگو..یعنی دارو و فیزیو هم موثر نیست؟؟پس چه حاکی بریزم سرم..چطور بچه هامو بزرگ کنم؟؟چطور سر کار ب ...

من پدرم در اومده ارزو مرگ‌میکنم همش بخدا نمیدونم‌چ کار کنم

دیگه وقت غیر فعال کردن مکانیسم ماشه و فعال کردن مکانیسم خشخاش تریاک و شیره و چایی شیرین هست🤍🪐

یه پماد هست خیلی تبلیغ میکنن اینستا تو استفاده کردی؟

کدوم پماد من انواع پمادارو دکتر برام نوشته استفاده کردم فایدهه نداره

من پدرم در اومده ارزو مرگ‌میکنم همش بخدا نمیدونم‌چ کار کنم

حرکات اصلاحی را هم انجام میدی? یعنی خوب شدنی نیست...

لعنت به علم پزشکی جرا بلد نیستن یه داروی درست درمون برا این دیسک لعنتی بسازن

حرکات اصلاحی را هم انجام میدی? یعنی خوب شدنی نیست...لعنت به علم پزشکی جرا بلد نیستن یه داروی درست در ...

شما ام ار ای دادی یا نه؟

شما ام ار ای دادی یا نه؟

نه ولی میدونم دیسکه..چون دیسک کمر دارم حالا گردنم یه ماه خیلی درد میکنه میزنه تو دست و بازوم و انگشتام گز گز میشه و بی‌حس.. 

با حرکت سرم بدتر میشه

نه ولی میدونم دیسکه..چون دیسک کمر دارم حالا گردنم یه ماه خیلی درد میکنه میزنه تو دست و بازوم و انگشت ...

حتما ام‌ار ای بده ببینی تو چه وصعیتیه من ام ار ای و نوار عصب و عضله دادم ۳ تا از دیسکای گردنمو دکتر گفت برامده شده خیلی شدید درد دارم ۷ ساله اینجوریم‌خوبم‌نمیسه تازه بدترم‌میشه تازه ۲۵ سالمه اینجوریم خدا ب داد بعدنم برسه