2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سکوت بعد دعوابعد دعوایی که حرفای دلمون که مدتها بغض شده بودبعد دعوایی که یکیو تحقیر کردی هر چند دلت ...

خیلی بده اون سکوت بعدش و عادی رفتار کردن بعدش از خود دعوا بدتر و سخت تره 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
ولی واقعا هوای فهیمه رو هم همیشه داشته

نه به اون صورت 

الان مثلا همش بهتاش رو مسخره میکنه یا به بهروز میگه پاندا 

در حالی که کسی جرأت نداره به دخترای خودش کوچک ترین حرفی بزنه

🇫🇮 ..... Matkalla unelmieni kohteeseen

نقی دیگ بایدچبکارکنه خواهرشو شوهرخواهرو بچه های خواهرشو ترو خشک کرده جمع کردهبهتاش خیلی خودخواهو جاه ...

خودش هم اومد با اوس موسی ‌یک‌ سال با زن و بچه موند خونه بهبود 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
نقی دیگ بایدچبکارکنه خواهرشو شوهرخواهرو بچه های خواهرشو ترو خشک کرده جمع کردهبهتاش خیلی خودخواهو جاه ...

بهتاشم حق داشت یکی عکس خودتو با همون متن برای نامزد سابقت بفرسته ناراحت نمیشی؟☹

علاقه رو باید جایی خرج کرد که ی شعوری پشتش باشه...
خیلی بده اون سکوت بعدش و عادی رفتار کردن بعدش از خود دعوا بدتر و سخت تره

ولی خاصیت خانواده همینه هر چقدر اون دعوا بد باشه بعدش باز مثل قبل میشن . سر همین میگه خانواده تف سر بالاست

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
نه به اون صورت الان مثلا همش بهتاش رو مسخره میکنه یا به بهروز میگه پاندا در حالی که کسی جرأت نداره ب ...

افرین 

الان کارش خیلی قشنگ بود ؟ بهتاش قراره مضحکه خاص و عام بشه 

🇫🇮 ..... Matkalla unelmieni kohteeseen

همه چیو زد تو سر نقی گفت توهم داری قهرمان پوشالی هستی هیچی نیستی ما رو هم مثل خودت کردی داداشم ب اون ...

خب درست گفته دیگه 

کجاش دلسوزی داشت؟! 

اگه آدما تو زندگی سعی نکنن پیشرفت نکنن 

از نظر روحی خودشونو بالا نبرن کم کم اینجوری 

میشن دیگه واقعیته وقتی یکی میبینه عرضه 

نداره خب باید رو خودش کارکنه کم کم تا عرضه 

پیدا کنه نه اینکه همه بهش حس غرور تو خالی و 

الکی بدن تهش یکی گیدا میشه واقعیت هارو میگه 

روحیش بدتر خراب میشه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
ولی خاصیت خانواده همینه هر چقدر اون دعوا بد باشه بعدش باز مثل قبل میشن . سر همین میگه خانواده تف سر ...

تا همون عادی شدن خیلی سخته تو بگو یک ربع

مثل مرگه برای من یکی

خب درست گفته دیگه کجاش دلسوزی داشت؟! اگه آدما تو زندگی سعی نکنن پیشرفت نکنن از نظر روحی خودشونو بالا ...

حق بود گفتم ولی همه رو گفتن و ب روی طرف اوردن  پیش بقیه هم سخته واقعا