2777
2789
حق بود گفتم ولی همه رو گفتن و ب روی طرف اوردن پیش بقیه هم سخته واقعا

چمیدونم شاید نقی هم کاری کرده که اینجوری شده دیگه 

آدم باید همیشه خودشم یکم خوددار باشه تا احترامش حفظ بشه زیادی دخالت کنی خودت احترام خودتو ازبین میبری 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان کارش خیلی قشنگ بود ؟ بهتاش قراره مضحکه خاص و عام بشه

مریضه دیگ مگ جزام داره 

تو دوران کرونام ما خیلی جاهل بودیم فک میکردیم نباید کسی بفهمه ما کرونا داریم اینم ی مریضیه دیگ مسخره کردن نداره ک

عین یه خانواده ان باهمن همیشه اونم زحمت کشیده خرج داده نرفته چتر شه ک

اون موقع بیکار بود 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
مریضه دیگ مگ جزام داره تو دوران کرونام ما خیلی جاهل بودیم فک میکردیم نباید کسی بفهمه ما کرونا داریم ...

خب این نامزدش یه آدم عوضیه که قراره حسابی عکسش وایران شه باهاش مسخرش کنه با کرونا خیلییی متفاوته 

اگه یکی تو رو اینجوری مسخره ات کنه هیچی بهش نمیگی ؟ 

🇫🇮 ..... Matkalla unelmieni kohteeseen

چمیدونم شاید نقی هم کاری کرده که اینجوری شده دیگه آدم باید همیشه خودشم یکم خوددار باشه تا احترامش حف ...

خیلی وقتا دیگه نمیشه با ببخشید جبران کرد شاید بعدها پشیمون بشه آدم ولی اون لحظه‌ برنمی‌گرده قرار نیست خیلی‌ از حرفهای درست رو بدون مهابا گفت 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
باید تکلیف دختر مردمم مشخص کنن دیگ تو دوس داری نانزدت نگه چشه ولت کنه بره؟

من این موردو تجربه کردم به کسی نگفتم ولی درعرض چن ماه پوست واستخون شدم و موهام سفیدشد خیلی سخته واسه یه دختر

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
میتونه بره شکایت کنه از دختره بابت پخش عکساش نقی ک نمیدونست دختره این مدلیه

بازم من کارش رو درست نمیدونم 

خیلی سخته یکی از اعضای خانواده ات اینطوری ظاهرتو مسخره کنه 

بازم من کارش رو درست نمیدونم خیلی سخته یکی از اعضای خانواده ات اینطوری ظاهرتو مسخره کنه

منم نمیگم کارش درست بوده ولی حقش نبود این حرفارو بشنوه

خودش اول ک هما و فهیمه پیداش کردن گفت کاش دایی میزد تو دهنم ال میکرد بل میکرد 

منم نمیگم کارش درست بوده ولی حقش نبود این حرفارو بشنوهخودش اول ک هما و فهیمه پیداش کردن گفت کاش دایی ...

نمیدونم ولی واقعا سخته یکی اینطوری قیافتو مسخره کنه یعنی خودمو که جای بهتاش متصور میشم گریه ام میگیره