2777
2789
عنوان

میلغزم

98 بازدید | 14 پست

تو رو خدا ی چی بهم بگین،خیلی تو فشار مالی و مشکلات هستیم،شیطون گاهی میره تو جلدم ک بخاطر پول وارد رابطه بشم ،نمیخام گناه بکنم شوهرمو دوس دارم

بعداز هفت سال نازایی باردارشدم اوتم بار سوم انتقال با ای وی اف ، خدایا شکرت،هر سوالی راجب ای وی اف داشتید بپرسد

فقط میتونم بگم یا خود خدا

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

مگه ج .... یی که بخای حیاو شرافتتروبفروشی مگه شویت چکاره ست این وسط؟

اهلش نیستم ولی نمیدونم چند روزه چرا این فکرا میاد ب سرم،اینم بگم وسواس فکری دارم

بعداز هفت سال نازایی باردارشدم اوتم بار سوم انتقال با ای وی اف ، خدایا شکرت،هر سوالی راجب ای وی اف داشتید بپرسد

از خونه کمتر بیرون برو ک مورد واست پیش نیاد

نیم ساعت پیش خواستم ی برنامه چت نصب کنم منصرف شدم

بخاطر امضات میگم تو این شرایط بچه نیار

بنظرت مال وسواس فکری ک دین فکرا میاد تو سرم

بنظرت مال وسواس فکری ک دین فکرا میاد تو سرم

هم اونه هم اینکه شرایط مالی خیلی تاثیر داره کاش همسرت شرایطو بهتر کنه 

فقط 29 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه از من خوشت نمیاد خب ب جهندم😜منم از تو خوشم نمیاد😐✋🏻خاک توسرت بی سلیقت کنم 😐🙄
به ایدز وزیگیل وسایربیماریای مقاربتی فک کن

با اینکه پاک بودم اما مشکوم ب اچ پ وی هستم پول ندارم برم ازمایش بدم

با اینکه پاک بودم اما مشکوم ب اچ پ وی هستم پول ندارم برم ازمایش بدم

شایدشوهرت دنبال کثافتکاریه

سخنی از حسین پناهی:میگن خداجای حق نشسته خدایامیشه ازجای حق بلند شی اجازه بدی خودش سرجاش بشینه
شایدشوهرت دنبال کثافتکاریه

ن شوهرم خیلی پاکه،طلاس