2777
2789
عنوان

میلغزم

98 بازدید | 14 پست

تو رو خدا ی چی بهم بگین،خیلی تو فشار مالی و مشکلات هستیم،شیطون گاهی میره تو جلدم ک بخاطر پول وارد رابطه بشم ،نمیخام گناه بکنم شوهرمو دوس دارم

بعداز هفت سال نازایی باردارشدم اوتم بار سوم انتقال با ای وی اف ، خدایا شکرت،هر سوالی راجب ای وی اف داشتید بپرسد

فقط میتونم بگم یا خود خدا

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

مگه ج .... یی که بخای حیاو شرافتتروبفروشی مگه شویت چکاره ست این وسط؟

اهلش نیستم ولی نمیدونم چند روزه چرا این فکرا میاد ب سرم،اینم بگم وسواس فکری دارم

بعداز هفت سال نازایی باردارشدم اوتم بار سوم انتقال با ای وی اف ، خدایا شکرت،هر سوالی راجب ای وی اف داشتید بپرسد

از خونه کمتر بیرون برو ک مورد واست پیش نیاد

نیم ساعت پیش خواستم ی برنامه چت نصب کنم منصرف شدم

بخاطر امضات میگم تو این شرایط بچه نیار

بنظرت مال وسواس فکری ک دین فکرا میاد تو سرم

بنظرت مال وسواس فکری ک دین فکرا میاد تو سرم

هم اونه هم اینکه شرایط مالی خیلی تاثیر داره کاش همسرت شرایطو بهتر کنه 

فقط 29 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه از من خوشت نمیاد خب ب جهندم😜منم از تو خوشم نمیاد😐✋🏻خاک توسرت بی سلیقت کنم 😐🙄
به ایدز وزیگیل وسایربیماریای مقاربتی فک کن

با اینکه پاک بودم اما مشکوم ب اچ پ وی هستم پول ندارم برم ازمایش بدم

با اینکه پاک بودم اما مشکوم ب اچ پ وی هستم پول ندارم برم ازمایش بدم

شایدشوهرت دنبال کثافتکاریه

سخنی از حسین پناهی:میگن خداجای حق نشسته خدایامیشه ازجای حق بلند شی اجازه بدی خودش سرجاش بشینه
شایدشوهرت دنبال کثافتکاریه

ن شوهرم خیلی پاکه،طلاس