2777
2789

من هرسال روز معلم کارت هدیه میدم مبلغ خوبیه هم میدم مثلاً پارسال کارت هدیه خوب دادم یه جعبه شیرینی هم گرفتم چون معلم بچم عالی بود و من واقعا راضی بودم بسیار مسولیت پذیر

حالا امسال معلم بی مسولیت بی اهمیت هم تو درس دادن تکلیف بی خیال ،خیلی اذیت شدم  واعصابم خراب شداکثرروزا حالا برگشته به بچه ها گفته برام کارت هدیه بیارین  کادو نمی‌خوام وسبلیه ؛جمعیت مدرسه کمه و می‌دونه من پارسال کارت دادم مطمعنم خیالش راحته من کارت میدم حالا واقعا نمی‌خوام کادو کارت بدم یه چیز کوچیک می‌خوام بخرم بدم بچم ببره چون هیچ زحمتی نکشید اصلا کارایی کرد که بعید می‌دونم کسی انجام بده خیلی بی مسولیت حالا جدیدا خیلی صمیمی شده نزدیک روز معلمه،چون نارضایتی خودمون و بهش رسوندیم می‌دونه ازش راضی نبودیم آیا حقم دارم با این تفاسیر یانه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره گوزخرتوشیشه خالی کن براش بفرس چون گفتی بدبوده😂

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩

معمولا اولیا جلسه میزارن مبلغی رو بابت هدیه و جشن از همه جمع میکننمثلا کلاس دخترم نفری دویست واریز ک ...

ما ازش ناراضین بعضیا گفتن هیچی نمی‌دهیم ولی من برا شخصیت بچم نمیخوانم دست خالی بفرستمش