2777
2789
عنوان

کادوروز معلم بیاین ببینید معلم چی گفته

| مشاهده متن کامل بحث + 814 بازدید | 62 پست
اصلا موندم چطور روش شده گفته بچه های ما چهارمن نگفته میان خونه میگن

اسی بعضی معلما اینجورین ندی بچه اذیت میکنن سرکلاس

اونجوری ک نیست؟

اگر کارت میدی کمتر از سالای قبل بده اگر میخوای ی چیز کوچیک بدی بده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم چرا هرچی میخوام باور کنم که یه معلم بیاد خودش جلوجلو بگه روز معلم فلان کادو را بیارید نمیتون ...

بخدا منم موندم اصلا غرور نداره ولی. وقتی زیاد پولکی باشی مغزتم رد میده اصلا شاید کسی واقعا نداشت 

اصلا موندم چطور روش شده گفته بچه های ما چهارمن نگفته میان خونه میگن

هستن از این ادمای پررو منم یه معلم داشتم کلاس شیشم بودم همینقدر پررو بود. روز معلم که دستور میداد بچه ها چی بیارن تا می فهمید کسی باغی گوسفندی داره میگفت برا من میوه و شیر و ماست بیار.

نمیدونم چطور روشون میشه حالا من دانش آموزام اولن گاهی از سر محبت خوراکیاشونو میدن بهم بهشون برمیگردونم اصلا دوست ندارم چیزی بگیرم از بچه ها

💚 صلی الله علیک یا اباعبدالله الحسین (ع) 💚

اسی بعضی معلما اینجورین ندی بچه اذیت میکنن سرکلاساونجوری ک نیست؟اگر کارت میدی کمتر از سالای قبل بده ...

صددرصد اونطوریه مادر یکی از بچه ها یکم بی سیاست انتقاد کرد و گله کرد ازش با بچش لج شد کادو هم براش خیلی مهمه

هستن از این ادمای پررو منم یه معلم داشتم کلاس شیشم بودم همینقدر پررو بود. روز معلم که دستور میداد بچ ...

اتفا قا بگیرید خوبه چون. بچه ها دوستدارن خوشحال میشن اینو بگو اصلا تو می‌دونی ما اینقدنا اضیم چطور توقع کادو داری فک کن ۱۸ ام اسفند بچه هارو تعطیل کرد گفته هرمی بیاد باید مشق بنویسه فقط سرکلاس

صددرصد اونطوریه مادر یکی از بچه ها یکم بی سیاست انتقاد کرد و گله کرد ازش با بچش لج شد کادو هم براش خ ...

ای کاش همه با هم ب اموزش پرورش بگن 

اگر الان نمیگی اخر سال بچت قبول شد برو بگو با چندنفر برید 

اتفا قا بگیرید خوبه چون. بچه ها دوستدارن خوشحال میشن اینو بگو اصلا تو می‌دونی ما اینقدنا اضیم چطور ت ...

وا مگه مدیر نداره اون مدرسه؟ چطور دل به خواهی تعطیل کرد؟ من که بچه هام اولن تا یک هفته مونده به عید رفتیم

💚 صلی الله علیک یا اباعبدالله الحسین (ع) 💚