2777
2789

مثلا من عذاب وجدان میگیرم هر روز یه بایکیت 16هزار تومنی بخرم چون دو روز پیش 60تومان فالوده و چند روز قبلش 40تومن بستنی خریدم میگم دیگه این هفته چیزی نباید بخرم

این الطالب بدم المقتول بکربلا.     السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی کم، بیشتر تنقلات سالم میگیرم بخاطر بچه هام 

چیپس کلا ممنوع کردم، بیرون ک برم بدونم گرسنه میشن یه ساندویچی چیزی برمیدارم براشون 

برا تنوع گاهی خوراکی هم می‌خریم اما باز خودشون نمی‌برم مارکت 

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)

کم کلا تو لایف استایلم هله هوله خوری و ریزه خواری نیست 

در حد نون تست جو با کره بادام زمینی یا آجیل 

چی بشه هوس کنم تنقلات

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

هفته ای یبار خوراکی میخرن بچه ها

اغلب  خونگیشو درست میکنم

ولی تابستون هرروز بستنی میگیرن

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️