2777
2789
عنوان

محبوب ها چجوری محبوب شدن

35 بازدید | 2 پست

بعضیا پیش اکثر بچه ها محبوب و دوس داشتنین

بعضی ها هر کاری میکنن بازم دوس داشتنین😐

بعضیا هم گوشت تلخن

ممکنه دسته اول و دوم هر دو یه حرف دقیقا یکسان بزنن یا کار دقیقا یکسان بکنن ولی اولی باهاش خوشرفتاری بشه دومی بدرفتاری

خودم یه ادم بیحاشیه م جزو هیچکدوم نیستم به همه احترام میذارم ولی خب با کسی صمیمیت ندارم ولی تو بحثا اگه حرفی داشته باشم و جمعیت زیاد باشه شرکت میکنم و راحت حرف میزنم یعنی خییلی با ادب و مثبت نیستم(دارم مدرسمونو میگم همکلاسیام) 

ولی برام سواله چجوری بعضیا کلی محبوبیت دارن ولی مثلا با من احساس غریبی میکنن و حرفای دلشونو به من نمیزنن درحالی که به بقیه میزنن(من نه پشت سر کسی حرف زدم نه خبرچینی کردم) 

حالا الان که سال داره تموم میشه ولی میخوام صمیمیتمو بیشتر کنم

عزیزم سطح انرژیت با آدمای اطرافت متفاوته خب، منم اینطوریم، 

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 

10 سال دارم چوب صمیمیت دوستامو میخورم. هر چی صمیمی و محبوب نباشی به نفعته. حالا مگه میخوان چی بهت بگن؟ ولشون کن بابا

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان