2777
2789

حقیقتا عذاب وجدان دارم البته سه دیقه نشد که یه نفر به پاشد ولی من مغزم قفل کرده بود از طرفی از ۴ صب سرپا بودم نمیتونستم وایسم اصلا پاهام گز گز میکنه هنوزم بعد بغل من یه خانم حدودا ۶۰ ساله بود خداشاهده زاویه پاهاش ۱۶۰ درجه اینا میشد اونقدر باز نشسته بودن جای دونفر میشد قشنگ بیشتر داشتم با خودم فکر میکردم به این خانم بگم یکم جمع جور بشینه این حاج خانوم هم بشینن  داشتم جمله بندی میکردم که دیدم یه نفر دیگه پیاده شد دیگه حاج خانوم سرجای اون خانم نشست تا آخر روم نشد بالارو نگا کنم🥲😂بنده خدا پیرزنه اونور داشت از بدی های جوانان امروزی میگفت نمی‌دونست جوان امروزی که من باشم از روی بیشعوری نبود بلکه فقط مغزش قفل کرده بود

یه چیزی بگین عذاب وجدانم کم شه😂آخه باور کنین خانومی که بغل دستم بود اونقدر جادار راحت نشسته بودگفتم الان من پاشم زاویه پاهاش از ۱۶۰ درجه به ۱۸۰ درجه تغییر پیدا میکنه

همه چی خوبه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کی گفته واسه پیرزنا بایدبلند بشیم؟؟؟این یک باور اشتباهه من توی جوونی پادرد و کمردرد و میگرن دارم پاش ...

من خودمم افت فشار شدید دارم و کمردرد و پادرد مخصوصا از صب سرپا بودم اینور اونور ولی خب از طرفی بازم میگم چرا پانشدم 

همه چی خوبه

ما تواتوبوس بودیم همسرم بچه ب بغل بلند شد ک ی  خانم میان سال جاش نشست ،دخترمم بلند شد ی پیرزن نشست 

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.
من خودمم افت فشار شدید دارم و کمردرد و پادرد مخصوصا از صب سرپا بودم اینور اونور ولی خب از طرفی بازم ...

حالا عیب نداره از دفعه بد بلند شو خیرشو میبینی 

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.
ول کن بابا خودتو اذیت نکن منم بعضی وقتا خیلی خسته میشم پا نمیشم اولا عذاب وجدان داشتم الان با خودم م ...

😂🥲خودم تو این سن با اونا فرقی ندارم ولی خب حس میکنم خیلی بد شد واقعا اگه کسب پانمیشد پامیشدم تو فکر بودم

همه چی خوبه

ما تواتوبوس بودیم همسرم بچه ب بغل بلند شد ک ی خانم میان سال جاش نشست ،دخترمم بلند شد ی پیرزن نشست

من خودمم عادت ندارم یعنی هیچ وقت اینجوری نشده بود ولی امروز خدا عقلمو ازم گرفت

همه چی خوبه

یه سری از این پیرا از زمین و زمان طلب دارن. شما به کسی چیزی بدهکار نیستی. تو وقتی خسته ای کسی دیگه به دادت میرسه؟؟

https://www.aparat.com/v/YhwaA🌟🌟 کانال آموزش انگلیسی در آپارات🌟🌟
یه سری از این پیرا از زمین و زمان طلب دارن. شما به کسی چیزی بدهکار نیستی. تو وقتی خسته ای کسی دیگه ب ...

دقیقا یه سری ها اینطورین ولی این خانم خیلی متشخص بود من شرمنده شدم آخه بغل دستم یه آدم بیشعور نشسته بود کل مسیر با تلفن حرف می‌زد هی پشت هم عطسه سرفه خمیازه جلوی دهنشم نمیگرفتم ماهاشم ۱۶۰ درجه حواسم سرش پرت شد

همه چی خوبه

کی گفته واسه پیرزنا بایدبلند بشیم؟؟؟این یک باور اشتباهه من توی جوونی پادرد و کمردرد و میگرن دارم پاش ...

بخاطر اخلاقیات

که فکر نمی کنم قابل انتقال باشه

فقط بلدید کتاب بی شعوری بخونید و جملات قصار درکنید

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 

بخاطر اخلاقیاتکه فکر نمی کنم قابل انتقال باشهفقط بلدید کتاب بی شعوری بخونید و جملات قصار درکنید

بیشعور کسیه که فکر میکنه بقیه خدم و حشمش هستن و با وجود مشکلاتجسمی و روحی  خودشون باید فداکاری کنن خودشونو از بین ببرن تا اعلی حضرت پیرزن السلطنه بنشینه