2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبل مصرف دارو سقط شد؟دارومصرف کردن اومد پایین؟

بارداری اولم تقریبا دوسال تو اقدام بودم علاوه بر dfi مشکلات دیگه ام داشت تحرک و جهش نزدیک به صفر و مورفولوژی ۳

برای اونا اول دارو میخورد بعد ول کرد شروع کرد ورزش و سالم خوری یکم عددا بهتر شد بعد باردار شدم ۱۲هفته سقط شد جنین دادم آزمایش که گفتن مشکلی نداشته دیگه رفتیم یه دکتر دیگه که مشخص شد dfi بالاست رفتیم مرکز ناباروری اونجا دکتر یه سری دارو نوشت ولی اون زمان گفت این مسئله بیشتر به سبک زندگی بستگی داره و در واقع فقط داروهای تقویتی میدن براش 

رفتم طب اسلامی یه سری توصیه ها کرد یه مدت شوهرم کلا فست فود و غذاهای نامناسب ترک کرد غذای سالم روغن سالم و ... هرروز صبح کاسنی و ترنجبین میخورد حدود یک سال فقط کاسنی رو ادامه داد و پرهیز غذایی داشت بازم باردار نشدم خودمم مشکلی نداشتم دیگه این آخریا خسته شد ول کرد چون سه سال بعد از سقطم طول کشید باردار بشم دیگه اقدام منظم هم نبود و فقط بعضی وقتا جلوگیری نداشتیم که امسال تیرماه دیدم پریود نشدم و باردار بودم

الان بچم یک ماهشه

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...

چیزی که من تو این پروسه درمان و آزمایشات متوجه شدم این بود که استرس و تنش و فکر زیاد به شدت رو اسپرم تأثیر داشت و هروقت شوهرم فکر و خیالش زیاد میشد اون بار عدد تو آزمایش بالاتر بود

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...