2777
2789
عنوان

لابیای بزرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 4970 بازدید | 141 پست
مگ حتما باید چیزی که در دید مردم هست اعتماد به نفس رو کاهش بده؟ادم نباید از شکل ظاهری اندامش رضایت د ...

خب چی باعث شده که اعتماد بنفست بیاد پایین؟ اون فیلما که مثل همه بازیگر ها گریم دارن با کامپیوتر درست میکنن هزار تا عمل کردن چون از بدنشون پول در میارن.

از طرفی تو با هرکسی هم ازدواج کنی میانگین چیز مردای ایرانی از چین هم کوچیکتر بود چیزی گفت تو هم بگو مگه برا مردا بی مشکله ؟ کاربردش یچیز دیگس خب تا وقتی سالمه کاری نداشته باشید تروخدا 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خانمها بخدا شوخی نمیکنم منو ببخشید بابت سوالم ولی لابیا کجاست که من نمیبینم؟؟مگه تو چشمه؟مگه روز جلو اینه خودتون رو وا میگیرید نگاه میکنید که میگید بزرگه؟پس من چرا مال خودمو ندیدم؟یعنی ممکنه یکی نداشته باشه

خواهر من عمل کرداصلا درد نکشیدچون مسکن می‌خورد و مراقب بودیه هفته فقط دراز کشید تکون نخوردو الان راض ...

واییییییی موقع پریودی افتضاح 

موقع دسشویی میپاچه ی وضعی 

من میخوام بدون اطلاع خانواده عمل کنم

شوهر داری؟

خب خونه خودتی دیگه

به نظرم یکی باید همراهت باشه از کلینیک بیاردت خونه و اینا

دوستی کسی

بعدم اگه مجردی میتونی یه هفته تو اتاق فقط دراز بکشی و کسی ندونه؟

خب مشکل از طرز فکرته 

اگه عمل کنی کلا بی حس بشی چی 

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
خانمها بخدا شوخی نمیکنم منو ببخشید بابت سوالم ولی لابیا کجاست که من نمیبینم؟؟مگه تو چشمه؟مگه روز جلو ...

خخخخخ لابد مال اینا خیلی بزرگه منم ددک نمیکنم اینا چی میگن اصلا ازکجا میدونن بزرگه یاکوچیک🤣🤣

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

[QUOTE=378646172]عفونت لابیا جلوی عفتونتو میگیره اینکه دکترای زیبایی میگن باعث عفونت میشه فقط بخاطر ...

لابیا باید شکل و سایز استاندارای داشته باشه که تو همه ی آدما طبیعیه

با عمل غیر طبیعی میشه

بهداشتم تاثیر داره ولی لابیا هم تاثیر داره

قبل از اظهار نظر درمورد موضوعی ، از داشتن تجربه و سواد در اون موضوع اطمینان حاصل کنید.

نه مال بعضیا قرنیه نیست یا دیگه خیلی بزرگه

نمیدونم چیزی ک من شنیدم همه بزرگ دوس دارن حالا واس من خیلی کوچیکه حس بد دارم 

دلم میخواد ساعت ها با یکی حرف بزنم بدون اینکه یادش بمونه چی گفتم😔
2790
2778
2791
2779
2792