2777
2789
عنوان

لابیای بزرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 4956 بازدید | 141 پست
شت🤣🤣🤣

یسوال اگه بشه کسیو تگ کنم یعنی اون تعلیق نشده؟

یااصلا ربط نداره 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

مگه هرروز می‌ندازی بیرون بقیه بببینن که نظر بدن یا در معرضه دیده که اعتماد بنفست گرفته؟متوجه نشدم

یسوال اگه بشه کسیو تگ کنم یعنی اون تعلیق نشده؟

یااصلا ربط نداره 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

جدیچه عوارضی؟

عفونت

لابیا جلوی عفتونتو میگیره

اینکه دکترای زیبایی میگن باعث عفونت میشه فقط بخاطر جذب مشتریه و کذب محضه

قبل از اظهار نظر درمورد موضوعی ، از داشتن تجربه و سواد در اون موضوع اطمینان حاصل کنید.

ربطی ندارع تعلیقم باشه میشه تگ کرد

اهاممنونم  پس راهی نداره بفهمم تعلیق شده یانه؟

والا خب یعنی چی اعتماد بنفسم گرفته😮‍💨🫠مثلا میگیم دماغم گندس اعتماد بنفسم گرفته چرا چون هرروز تو ج ...

یکی از اعضای مهم بدنه به هر حال،مگه قراره فقط جاهایی که بقیه میبینن به ما اعتماد به نفس بدن

[QUOTE=378646172]عفونت لابیا جلوی عفتونتو میگیره اینکه دکترای زیبایی میگن باعث عفونت میشه فقط بخاطر جذب مشتریه و کذ 

خب خیلیا هستن لابیا کوچیک دارن عفونت هم نمیگیرن

همش به بهداشت خودت بستگی داره