2821
2789
عنوان

حس ششمی🌠🫐

| مشاهده متن کامل بحث + 3458 بازدید | 327 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دانشگاه میریخودتم باید از ته دل بخوای که عادت کنی اولش یکم سخت میشه برات چون انگار زیاد اهل معاشرت ن ...

💔💔💔اونجور که میگه عاشقمه دیوونمه .برمیگرده ؟ آخرمون چی میشه ما ممنوعه ایم یعنی بهم میرسیم 💔💔💔

⛔️آقایون درخواست ندین⛔️.تو این مدت۲۲صفحه تا الان درخواست دارم ازتون 🫥

دانشگاه میریخودتم باید از ته دل بخوای که عادت کنی اولش یکم سخت میشه برات چون انگار زیاد اهل معاشرت ن ...

عزیز تو را خدا برای منم بگو من ۱۴ ماهه سوخته ام افسردگی دارم کی خوب نیسه حالم بدنم داعون سده ناراحتم؟

خدایا 

منم میشه بگید A دوستم داره؟کی بهم پیام میده؟

هرحسی از من و آینده امم حس میکنی بهم بگی

وزن فعلی:۴۵وزن تا آخر فروردین:۴۷ وزن تا آخر اردیبهشت:۴۹ وزن تا آخر خرداد:۵۱،وزن تا آخر مرداد:۵۳استاپ وزن و حتی کاهش به دلایلی تا اوایل شهریور،اواخر شهریور:۵۳ وزن تا آخر مهر:۵۵،وزن تا آخر آبان:۵۷ و ثابت نگه داشتنش

اگه شما هم نشناسی ممکنه اون از شما تعریف کنه یا عکسی چیزی نشون بده همون هم میشه!یا در آینده شاید دید ...

درسته ، مرسی عزیزم 

بچه ها اگه شد برام دعا کنید چیزی که میخوام بشه ، ممنونم🤍

کی خونه میخرم؟؟؟

بشدت مشکل مالی دارم کی حل میشه

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز