2821
2789
عنوان

حس ششمی🌠🫐

| مشاهده متن کامل بحث + 3458 بازدید | 327 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

یبار خیانت کرده. خیلی میترسم بازم اینکارو کنه‌ حس قلبیتونو گفتید؟

خیانت نمیکنه دیگه گلم

اما خب سرو گوشش شاید بجنبه...

اونم از سر رفیق و اطرافش و مواد

ترک کنه اگر ترک کنه نه هیچی نمیشه عزیز

بچه داری؟

گلم میشه بگی منو و محمد بهم برمیگردیم و ازدواج داریم با هم؟لطفا جوابمو بده

به هم برگشتنتون ۵۰ ۵۰

اما اگه برگردیم ب هم بله ازدواج دارید منتها ممکنه حس کنی یه خانوم یا دختر کنارش بوده قبلا حالا یا به صورت اکس یا اسمش تو آشناها افتاده رو این آقا...جدی نگیرش چون میگم که اگه به هم برگردین دلش همه جوره با شماست 

حواست باشه بد خانواده ت پیش این پسر در صورت ازدواج نگی بعدا هم خودش هم خانواده ش یو استفاده ممکنه کنن جوری باش که حمایت خانواده ت داشته باشی

اگه چراغ سبز نشون بدم خودش میاد یا کلا خودم باید برم سمتش؟ یا ممکنه مثلا در حد بیو گذاشتن پشیمونیشو ...

ببین عزیزم کلا دارم میگم که چراغ سبزم نشون بدی بهش تهش هی تو رابطه ی چیزی بشه هی میخواد بکوبه به سرت که تو افتادی دنبالش و تو بیشتر میخوایش!با این قضیه اوکی هستی؟

اگه اوکی باشی آره یه جوری بهش واضح برسون ک نیت داری باهاش باز شروع کنی و ادامه بدی

به هم برگشتنتون ۵۰ ۵۰اما اگه برگردیم ب هم بله ازدواج دارید منتها ممکنه حس کنی یه خانوم یا دختر کنارش ...

عزیزم حست میگه رابطمون واسه همیشه قطع شد؟ یا مجدد درست میشه؟

درخواست دوستی قبول نمیشود⛔️ خدایا مرایک لحظه به حال خودم وامگذار🤲خدایا خودمو و عزیزانم رو عاقبت بخیرکن آمین🤲اللهم صل علی محمد

😭😭منم میگی کی میبینم ؟ از نزدیک از ظاهرم بدش میاد یا خوشش میاد ؟ بنظرش از عکسا بدترم ؟یکی گفت فقط ...

نه اصلا علتش این نیست!

اون دنبال یه چیز دیگه س و توی تو نمی‌بینه و می‌دونه اهلش نیستی!

نمیتونم واضح تر بگم خودت منظورمو بگیر!!!

بحث قیافه نیست گلم

مرسی عزیزم مادرش اینا نمیشناسنم اخه چطوری؟

اگه شما هم نشناسی ممکنه اون از شما تعریف کنه یا عکسی چیزی نشون بده همون هم میشه!

یا در آینده شاید دیداری بشه و . . 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز