medisa_80m مدیر عضویت: 1401/04/04 تعداد پست: 90 عنوان حس ششمی🌠🫐 | مشاهده متن کامل بحث + 3458 بازدید | 327 پست کوتاه بپرسید هر چی حس کنم میگم✨یه سوالو تکرار نکنید توی یه متن هر سوالی دارین بپرسید اونایی که حسم بگه میگم(عزیزان من ف.ال گیر و ..نیستم فقط حسم قویه اگر از بین چند تا یهو یکیش مطابقت نداشت هی نگید چرا ممنونم ازتون🌟) 1404/01/24 | 15:42 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
medisa_80m مدیر استارتر عضویت: 1401/04/04 تعداد پست: 90 به نظرت برمیگرده؟خواهرش ازم بد میگه؟ خواهرش درونا بدش نمیاد ازت اگر هم بد بگه یکی دیگه درموردت به خواهرش اطلاعاتی داده که نگرانه و بدتو میگه دور کنه تورو
aazadraha عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 13031 نه اصلا علتش این نیست!اون دنبال یه چیز دیگه س و توی تو نمیبینه و میدونه اهلش نیستی!نمیتونم واضح تر ... پس بعد دیدار اول جدا میشیم ؟من نمیدونم اهل چیم اهل چی نیستم ،خیلی سردرگم وبلاتکلیفم ،شایدم اهلش باشم ، البته هیچ وقت نبودم ولی تحت تاثیرش قرار گرفتم
یادداشت_های_یک_جهنمی عضویت: 1402/02/12 تعداد پست: 6553 خواهرش درونا بدش نمیاد ازت اگر هم بد بگه یکی دیگه درموردت به خواهرش اطلاعاتی داده که نگرانه و بدتو م ... بهم پیام میده؟
medisa_80m مدیر استارتر عضویت: 1401/04/04 تعداد پست: 90 سلام عزیزم میشه بگی کئ نامزد میکنم ؟ مثلا امسال یا چه موقع ؟ ینفر رو چند روز پیش دیدم ، بنظرت حس اون ... احتمال کمی داره به ازدواج ختم بشه اونی که میگی چند روز پیش دیدیسال بعد احتمالش خیلی قوی تره
پروکاریوت عضویت: 1403/04/20 تعداد پست: 13996 سلام خانوم🌷بلهفوق العاده هوش مالی بالایی داره حسابگره حتی ممکنه شغلشم مرتبط با همین اخلاقش باشه..پخ ... درسته عزیزم کلا پول دوسته و از هرراهی میخواد پول دربیاره🥲😅نه پارتی ندارمممنونم عزیزم لطف کردی🫂❤️
گلس__رخ عضویت: 1403/01/24 تعداد پست: 8622 بله موفق میشیدر مورد شراکت بگم ممکنه پیشنهاد کاری داشته باشی پس حواست خیلی جمع باشه ازت سوءاستفاده ... پس بنظرت ازدواجم کی و با چطور آدمیه شغلی و ظاهری
2001raha عضویت: 1402/03/23 تعداد پست: 528 ببین عزیزم کلا دارم میگم که چراغ سبزم نشون بدی بهش تهش هی تو رابطه ی چیزی بشه هی میخواد بکوبه به سرت ... هعی تا الان هر سری دقیقا همینو به روم اورده ممنونم عزیزم الان اونجاییم که علی مصفا می گفت: صبر میکنم دیگه صبر نکنم چیکار کنم...💜
بوقققققق عضویت: 1402/05/26 تعداد پست: 1344 احتمال کمی داره به ازدواج ختم بشه اونی که میگی چند روز پیش دیدیسال بعد احتمالش خیلی قوی تره عزیزم منم بگو رابطم مجدد درست میشه یا تصمیم گرفته واسه همیشه قطع کرده؟امکان داره ببینمش و حرف بزنیم مجدد درست بشه؟ درخواست دوستی قبول نمیشود⛔️ خدایا مرایک لحظه به حال خودم وامگذار🤲خدایا خودمو و عزیزانم رو عاقبت بخیرکن آمین🤲اللهم صل علی محمد
medisa_80m مدیر استارتر عضویت: 1401/04/04 تعداد پست: 90 آخه قبلا گفتید دوست داره و با کسی در موردم حرف میزنه؟یعنی همون حس خواهرانس؟ ن خواهرانه نیست حس دوست داشتنه منظورمه خیلییی آتشین عاشقت نیستممکنه این ساده دوست داشتنم برا این باشه از شما چیزی ندیده که دل بیشتر ببنده
rreerr عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 745 ن خواهرانه نیست حس دوست داشتنه منظورمه خیلییی آتشین عاشقت نیستممکنه این ساده دوست داشتنم برا این باش ... یعنی خودم باید چراغ سبز نشون بدم ؟
medisa_80m مدیر استارتر عضویت: 1401/04/04 تعداد پست: 90 چی گفتهههههه؟؟یا چیکارکردهه؟ اون دختره همونه که تو ذهنمه؟؟؟ بله همونه انگار
apaserofs عضویت: 1400/02/10 تعداد پست: 41 خانم(ن) کسی تو زندگیش هست؟ کئ ازدواج میکنه؟ همیشه عشق باشد همیشه برکت
بوقققققق عضویت: 1402/05/26 تعداد پست: 1344 بله همونه انگار عزیزم منم بگو🥹 درخواست دوستی قبول نمیشود⛔️ خدایا مرایک لحظه به حال خودم وامگذار🤲خدایا خودمو و عزیزانم رو عاقبت بخیرکن آمین🤲اللهم صل علی محمد