2821
2789
عنوان

حس ششمی🌠🫐

| مشاهده متن کامل بحث + 3458 بازدید | 327 پست
با چند نفر افراد با نسبت نزدیک دعوا کردم بین آشتی هست یا به دشمنی ادامه میدند؟

تب رفتاریشون تنده آشتی میکنید دوباره یه مدت بعد ممکنه دعوا کنید...یکی ام که آتیشش از همه تند تره اونا رو میندازه وسط باعث عصاب خوردی شما میشه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اصلا جوابمو ندادی

از صفحه یک دارم دونه دونه جواب میدم..

برای شما هم چندتاشو جواب دادم اما جدا جدا پرسیدیم بقیه ش نتونستم تو اول تاپیک که گفتم همه سوالاتونو توی یه سوال بپرسید

بله موفق میشیدر مورد شراکت بگم ممکنه پیشنهاد کاری داشته باشی پس حواست خیلی جمع باشه ازت سوء‌استفاده ...

سلام عزیزم میشه بگی کئ نامزد میکنم ؟ مثلا امسال یا چه موقع ؟ 

ینفر رو چند روز پیش دیدم ، بنظرت حس اون طرف ب من چیه؟ 

همیشه عشق باشد همیشه برکت
عزیزم از منم بگو تورخدا نگرانم خیلیبگو کی بابام گوشیمو میده؟ و مهدی دلش تنگه؟ برمیگرده؟

هر موقع اون حس دلشوره و نگرانی توی صورتت محو بشه میده گوشیتو...

به شدت این نگرانی ای که میگی تابلوئه توی رفتار و میمیک صورتت

دلتنگ هست اما دیوونه و مجنون وار نه!در حد یه بی خبریه موقت

آره راه برگشت دارین برمیگرده اما بنظرم دقت کن رو انتخابت

اسی من شاغل میشم ؟ شغلم خوبه؟ چیزی که خیلی منتظرشم اتفاق میوفته؟ ازدواجم چطور میشه؟🥲

بله بله 

چیزی که منتظرشی تو لحظه ای برات میشه که فکرشو نمیکنی✅🌟ازدواجت در نهایت خوبه و توش علاقه و آرامش هست فقط خیلی دقیق باش تو مسئله ازدواج اوکی؟با آگاهی انتخاب کنی عالی پیش میره

بله بله چیزی که منتظرشی تو لحظه ای برات میشه که فکرشو نمیکنی✅🌟ازدواجت در نهایت خوبه و توش علاقه و آ ...

ممنونم ازت حتما❤️❤️

اعتراف میکنم  دوست دارمَت !               یک جور خاص ...                                کمی عاشق تر از حَوا                         کمی مَجنون تر از لیلی ...                              کَمی شیرین تر از فرهاد ...               وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ...                                           ماهی به دَریا ...             وآدمی به نفَس ...            وابَستگی دارد ...       😔🖤       ️ 

بله ازدواجتون میشهامسال احتمال زیاد داره پیش قدم بشنمادر یا خواهرش خیلی تاثیر دارن تو ازدواجتونا

بنظرت با کسی وارد رابطه میشم ؟ کی ؟ کجا آشنامیشم 

ممکنه با کراشم ارتباط بگیرم ؟ رل بزنم 

اون دختره از من به ( م )چیزی گفته؟ که از من سرد بشه؟ یا کاری کرده؟😔

بله گفته سرد هم بشه مقطعیه

اگر دوباره اومد سمتت بدون واقعا دوستت داره

اگر خبری ازش نشد از کل زندگیت محوش کن چون چیزی که شنیده از اون دختر جوری نبوده قیدتو بزنه

خودشم همچنین سابقه ی درخشانی نداره

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز