2821
2789
عنوان

حس ششمی🌠🫐

| مشاهده متن کامل بحث + 3458 بازدید | 327 پست
بله اما یکم اوایل مسیر سخته بعدش راحتخیلی ام خوبه✨

امسال داروسازی میارم؟

یاسین بهم فکر میکنه؟ ممکنه برگرده؟ 

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله🌷 فقط نمی‌دونم چه ماهی باردار میشیاما تو پاییز۱۴۰۵ بچه داری(یعنی بدنیا اومده)

عزیزم سوال منم جواب میدی ممنون 

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

اره فک میکنم از ته دل راضی نباشهولی مهمه؟یعنی مانع میشه برام؟؟

مانع که نه اما ممکنه بری تهرانم یجوری کنه از دوباره برگردی..

سعی کن نفهمه قدم بعدیت چیه هدفت چیه

به ظاهر زیاد مهم نیست اما تاثیر گذاره

مانع که نه اما ممکنه بری تهرانم یجوری کنه از دوباره برگردی..سعی کن نفهمه قدم بعدیت چیه هدفت چیهبه ظا ...

امسال داروسازی میارم؟

مانع که نه اما ممکنه بری تهرانم یجوری کنه از دوباره برگردی..سعی کن نفهمه قدم بعدیت چیه هدفت چیهبه ظا ...

اوه

خب نمیشه چون صددرصد نیفهمه و تاثیر گذاره 

ولی خب رفتنم مهمه فقط برم همین

ببخشید یعنی رفتن حتمیه امسال؟چه موقع تقریبا میرم

ساعتی میزان اینی،ساعتی میزان آن.   یک نفس میزان خود شو تا شوی موزون خویش

بله🌷 فقط نمی‌دونم چه ماهی باردار میشیاما تو پاییز۱۴۰۵ بچه داری(یعنی بدنیا اومده)

ای جونم

انشاالله ...خدا از زبونت بشنوه گلم

عشق فقط یک کلام امام رضا علیه السلام ❤️

امسال داروسازی میارم؟

کی ازدواج می کنم؟امسال آزمون قبول میشم؟

به زودی . .

ی نفر هست از اطرافیان حالا فامیل یا آشنای نزدیک که تو رو درنظر داره برای ازدواج اینکه تا الان پاپیش گذاشته یا میخواد بزاره نمی‌دونم اما ، کیس خوبیه!

امسال قبول میشی اما ممکنه جوری بشه که بخوای آزمون بعدی هم شرکت کنی و نتیجه بهتر بشه

به زودی . .ی نفر هست از اطرافیان حالا فامیل یا آشنای نزدیک که تو رو درنظر داره برای ازدواج اینکه تا ...

کدوم رشته رو قبول میشم؟آیا خانواده م در نهایت به اون رشته که دوست دارم رضایت میدن ؟کدوم رشته به صلاحمه؟

حس ح به من چیه؟

تلاشتو بیشتر کنی آرهدر غیر این صورت نه

امسال داروسازی میارم؟

تلاشتو بیشتر کنی آرهدر غیر این صورت نه

یعنی تا ۵ تیر تلاشمو بیشتر کنم برای نهایی و کنکور همین امسال پزشکی میارم؟

چون خوندم و تلاش کردم صفر نیستم 

حس خوبی میگیری ازم واقعا؟

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز