medisa_80m مدیر عضویت: 1401/04/04 تعداد پست: 90 عنوان حس ششمی🌠🫐 | مشاهده متن کامل بحث + 3458 بازدید | 327 پست کوتاه بپرسید هر چی حس کنم میگم✨یه سوالو تکرار نکنید توی یه متن هر سوالی دارین بپرسید اونایی که حسم بگه میگم(عزیزان من ف.ال گیر و ..نیستم فقط حسم قویه اگر از بین چند تا یهو یکیش مطابقت نداشت هی نگید چرا ممنونم ازتون🌟) 1404/01/24 | 15:42 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کنکوری۹خسته عضویت: 1403/05/26 تعداد پست: 12791 بله اما یکم اوایل مسیر سخته بعدش راحتخیلی ام خوبه✨ امسال داروسازی میارم؟یاسین بهم فکر میکنه؟ ممکنه برگرده؟ روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.
کنکوری۹خسته عضویت: 1403/05/26 تعداد پست: 12791 بله🌷 فقط نمیدونم چه ماهی باردار میشیاما تو پاییز۱۴۰۵ بچه داری(یعنی بدنیا اومده) عزیزم سوال منم جواب میدی ممنون روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.
medisa_80m مدیر استارتر عضویت: 1401/04/04 تعداد پست: 90 اره فک میکنم از ته دل راضی نباشهولی مهمه؟یعنی مانع میشه برام؟؟ مانع که نه اما ممکنه بری تهرانم یجوری کنه از دوباره برگردی..سعی کن نفهمه قدم بعدیت چیه هدفت چیهبه ظاهر زیاد مهم نیست اما تاثیر گذاره
کنکوری۹خسته عضویت: 1403/05/26 تعداد پست: 12791 مانع که نه اما ممکنه بری تهرانم یجوری کنه از دوباره برگردی..سعی کن نفهمه قدم بعدیت چیه هدفت چیهبه ظا ... امسال داروسازی میارم؟یاسین بهم فکر میکنه؟ ممکنه برگرده؟ روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.
rreerr عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 745 مانع که نه اما ممکنه بری تهرانم یجوری کنه از دوباره برگردی..سعی کن نفهمه قدم بعدیت چیه هدفت چیهبه ظا ... سوال منم جواب میدی؟
فاطمه_f عضویت: 1403/06/28 تعداد پست: 10512 مانع که نه اما ممکنه بری تهرانم یجوری کنه از دوباره برگردی..سعی کن نفهمه قدم بعدیت چیه هدفت چیهبه ظا ... اوهخب نمیشه چون صددرصد نیفهمه و تاثیر گذاره ولی خب رفتنم مهمه فقط برم همینببخشید یعنی رفتن حتمیه امسال؟چه موقع تقریبا میرم ساعتی میزان اینی،ساعتی میزان آن. یک نفس میزان خود شو تا شوی موزون خویش
asal0028 عضویت: 1404/01/24 تعداد پست: 3260 بله🌷 فقط نمیدونم چه ماهی باردار میشیاما تو پاییز۱۴۰۵ بچه داری(یعنی بدنیا اومده) ای جونمانشاالله ...خدا از زبونت بشنوه گلم عشق فقط یک کلام امام رضا علیه السلام ❤️
کنکوری۹خسته عضویت: 1403/05/26 تعداد پست: 12791 مانع که نه اما ممکنه بری تهرانم یجوری کنه از دوباره برگردی..سعی کن نفهمه قدم بعدیت چیه هدفت چیهبه ظا ... امسال داروسازی میارم؟یاسین بهم فکر میکنه؟ ممکنه برگرده؟ روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.
medisa_80m مدیر استارتر عضویت: 1401/04/04 تعداد پست: 90 کی ازدواج می کنم؟امسال آزمون قبول میشم؟ به زودی . .ی نفر هست از اطرافیان حالا فامیل یا آشنای نزدیک که تو رو درنظر داره برای ازدواج اینکه تا الان پاپیش گذاشته یا میخواد بزاره نمیدونم اما ، کیس خوبیه!امسال قبول میشی اما ممکنه جوری بشه که بخوای آزمون بعدی هم شرکت کنی و نتیجه بهتر بشه
medisa_80m مدیر استارتر عضویت: 1401/04/04 تعداد پست: 90 من امسال پزشکی میارم؟ تلاشتو بیشتر کنی آرهدر غیر این صورت نه
rreerr عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 745 به زودی . .ی نفر هست از اطرافیان حالا فامیل یا آشنای نزدیک که تو رو درنظر داره برای ازدواج اینکه تا ... کدوم رشته رو قبول میشم؟آیا خانواده م در نهایت به اون رشته که دوست دارم رضایت میدن ؟کدوم رشته به صلاحمه؟حس ح به من چیه؟
کنکوری۹خسته عضویت: 1403/05/26 تعداد پست: 12791 تلاشتو بیشتر کنی آرهدر غیر این صورت نه امسال داروسازی میارم؟یاسین بهم فکر میکنه؟ ممکنه برگرده؟ روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.
kimia_parsa عضویت: 1399/04/05 تعداد پست: 1334 تلاشتو بیشتر کنی آرهدر غیر این صورت نه یعنی تا ۵ تیر تلاشمو بیشتر کنم برای نهایی و کنکور همین امسال پزشکی میارم؟چون خوندم و تلاش کردم صفر نیستم حس خوبی میگیری ازم واقعا؟