2777
2789
عنوان

شوهر احمق😠

236 بازدید | 10 پست

بچه ها شوهرم عصری با خواهرش رفت ملاقات پدرش بیمارستان گفت زود میام کاری ندارم تو شهر بعد موقع اذون شد من زنگ زدم گفتم نمیخوای بیای دیدم میگه تو شهرم با آبجیم خرید خونه داشته خودمم معدم بهم ریخته رفتم دارو گیاهی من خیلی اعصابم خورد شد گوشیو قطع کردم دوباره بعد یه ساعتی زنگ زد گفت تو راهم دارم میام یکم درک کن دیگه معدم بهم ریخته و... خالشم بیمارستان ملاقات بوده اونم تو ماشین بود داشت می‌برد خونشون دیگه اینو که گفت خیلی اعصابم بهم ریخت چون حتما خالش میگه این چیکار کرده که میگه یکم درک کن منم تا رسید خونه گفتم چرا اونطوری گفتی عوضی و.. چن تا اون گفت بعدش من تو اتاق بودم گفت یه کلمه دیگه حرف بزنی خودت میدونی من چیزی نگفتم

بعد چند دقیقه که از در اتاق رد شد دیدم میگه عین سگ دهنتو باز میکنی منم تا اینو گفت بیرون رفتم هولش دادم گفتم سگ تویی و جدوآبادت به وصله تو سگ بیشتر میچسبه اونم فحش میداد انقد اعصابم از دستش خورد حد نداره داستان دیشبمون

باز امروزم از صبح رفته بیرون واسه کار ولی ظهر واسه نهار نیومد گوشیم خاموش بوده فقط دوبار ساعت 1 زنگ زده میدونم نهار خونه ابجیش بوده چون از اونجا ساعت 3 همه میرن ملاقات پدرش نزدیک بیمارستانه 

فقط بگین با این مرد که هر موقع دلش میخواد منو تنها میزاره باید چیکار کرد دلم میخواد منم تلافی امشب برم خونه بابام تا فردا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداوکیلی وقتی هنوز مثل دختر بچه ۵ ساله رفتار میکنید ازدواج نکنید

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو

چرا اینقدر فحش به هم میدین حرمت همو داسته باشید

سیاست داشته باش حرفتو نباید با قهر وداداوقال بگی چون مهم نتیجشه که برعکس میشه .تواین مواقع تمرین کن آروم باشی وبعد با آرامش حرفتو جوری بگی که شرمندت بشه

🩷🩷

چرا همیشه مردا رو احمق میدونید؟

خب کاره یهو پیش میاد،چارت برنامه ریزی شده نیست که!

واسه خودتون این چیزا پیش نیومده تا حالا؟خب درست رفتار کن ،گوشی رو قطع نکن ک فک نکنه درک نمیکنی

بعدشم میخواستی تنها نمونی همراهش می‌رفتی ملاقات پدرش

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

حق با توعه اما نباید فحاشی کنی بگی جد و اباد و فلانت اونم به خانوادت توهین میکرد تو چیکار میکردی؟

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...

یک نگاه به تاپیکات انداختم

خدا به دادت برسه با این خانواده شوهر و شوهر

نمیدونم در کل رفتار خودت چطوره عزیز 

مادر فرزند پذیر💕با مردم زيبا سخن بگوييد تا پاسخ زيبا بشنويد .امیرالمومنین علیه السلام