2821
2789

کمتر از ده روز پریود بودی باید غسل حیض کنی

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هفت روزه غسل میکنم همیشه اخهیه سوال اگه زودتر از هفت روز پاک شم میتونم غسل کنم؟

بله

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

اگه کوچولو بوده فقط آب بکش لباست پاک باشه

خانم حکم اشتباهی نگید لطفا گردن خودتون نندازید کوچک بودن لک نباید باعث شکوندن حکم خدا بشه

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
زنگ بزن سوال شرعی خیالت راحت شه اما حکم حیض و استحاضه رو بخونی خودت متوجه میشی که حکم حیض نداره ...

قبل ده روز استحاضه نیست 

اشتباه راهنمایی نکنید

خیلی کوچیک بودا

ربطی به کوچک بودن نداره اگه هنوز ۱۰ روز از پریودیت نگذشته و لکه قهوه ای بود غسل لازمه

بی‌حب‌علےنفس‌کشیدن...                                  ننگ‌است:)❤️‍🩹🥀

2824
2823
2791
2779
2792