2821
2789
باشه شما درست میگی زحمت بکش زنگ بزن سوال شرعی بپرس حکم خدا رو یاد بگیر

😄 من وظیفمو گفتم خود دانی

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

قبل ده روز استحاضه نیست اشتباه راهنمایی نکنید

میگن موقع ظهور ی عده مسلمان دو آتیشه میخوان حضرت مهدی رو بکشن میگن مرتده و اسلام رو تحریف میکنه  چون اون زمان مردم احکام اسلام رو به نفع خودشون تغییر دادن   کاری نداره از سوال شرعی بپرسی   جالبه از هر ۲۸ روز ده روزشو بی نماز هستین بدون خوندن قضاش  

میگن موقع ظهور ی عده مسلمان دو آتیشه میخوان حضرت مهدی رو بکشن میگن مرتده و اسلام رو تحریف میکنه چون ...

شما بقیه رو اشتباه راهنمایی نکنید 

بقیه اش توی حیطه نظر شما نیست

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

میگن موقع ظهور ی عده مسلمان دو آتیشه میخوان حضرت مهدی رو بکشن میگن مرتده و اسلام رو تحریف میکنه چون ...

یا خدا چقدر ادم باید رو موضع اشتباهش سرتق باشه آخه

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
2824
2823
2791
2779
2792