2777
2789
باشه شما درست میگی زحمت بکش زنگ بزن سوال شرعی بپرس حکم خدا رو یاد بگیر

😄 من وظیفمو گفتم خود دانی

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

قبل ده روز استحاضه نیست اشتباه راهنمایی نکنید

میگن موقع ظهور ی عده مسلمان دو آتیشه میخوان حضرت مهدی رو بکشن میگن مرتده و اسلام رو تحریف میکنه  چون اون زمان مردم احکام اسلام رو به نفع خودشون تغییر دادن   کاری نداره از سوال شرعی بپرسی   جالبه از هر ۲۸ روز ده روزشو بی نماز هستین بدون خوندن قضاش  

میگن موقع ظهور ی عده مسلمان دو آتیشه میخوان حضرت مهدی رو بکشن میگن مرتده و اسلام رو تحریف میکنه چون ...

شما بقیه رو اشتباه راهنمایی نکنید 

بقیه اش توی حیطه نظر شما نیست

میگن موقع ظهور ی عده مسلمان دو آتیشه میخوان حضرت مهدی رو بکشن میگن مرتده و اسلام رو تحریف میکنه چون ...

یا خدا چقدر ادم باید رو موضع اشتباهش سرتق باشه آخه

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
2791
2779
2792