2777
2789
عنوان

نمیدونستم زرشک باعث سقط میشه🥲

1386 بازدید | 61 پست

ی قاشق نیم زرشک ریختم توی آبگوشت مرغم چ خاکی به سرم کنم😭 پنج هفتمه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوردی؟

نه ریختم توی آبگوشت یا همون خورشت حالا هم داره میپزه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

در حد ۱۰۰ گرم مثلا میگن نخور. فکر نکنم یه قاشق به جایی بربخوره. حالا اگر هم دو دلی فوقش از یک وعده غذا بگذر. ارزش ارامش روانت بیشتر از غذاست

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"

اشکال نداره زیاد نخور من ک از اول خوردم الانم میخورم ویارمه اصن

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

وای بیخیال در حد کم هیچ مشکلی ندارم عزیزم

واقعا نمیدونستم ریختم اونوقت یادم اومد ای وای🥲

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اشکال نداره زیاد نخور من ک از اول خوردم الانم میخورم ویارمه اصن

۱قاشق نیم توی کل آبگوشت ریختم که موقع پخت کم کم بترکن توی آبگوشت و کمی ترش شه 

بنظرت مشکلی نیست؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در حد ۱۰۰ گرم مثلا میگن نخور. فکر نکنم یه قاشق به جایی بربخوره. حالا اگر هم دو دلی فوقش از یک وعده غ ...

کاش نمیریختم☹️

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واقعا نمیدونستم ریختم اونوقت یادم اومد ای وای🥲

اره بابا نگران نباش 

من هر هفته زرشک پلو می‌خوردم با زرشک و زعفرون تازه استراحت مطلق بودم و بارداری پرخطر 

در حد کم هیچ مشکلی نداره

نور امید خبر از آمدن رنگین کمان می دهد.🌈
۱قاشق نیم توی کل آبگوشت ریختم که موقع پخت کم کم بترکن توی آبگوشت و کمی ترش شه بنظرت مشکلی نیست؟

نه مشکلی نیست با نون میخوری یا برنج

منم نشنیده بودم زرشک تو ابگوشت کجاییه این غذا

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن