2821
2789
عزیزم یعنی چی ؟چرا انقد دلتون سیاهه همه که دلال نیستن یکی مثل من که رفتم وام ازدواجمو دادم طلا که بش ...

اره والا ماهم ازروز احتیاج خریدیم نه برای سود،همش۱۴میلیون خریدکردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعیده خونه پایین بیادمنم میخاستم خونه بخرم همه پولم طلا بودبیچاره شدیم رفت

اتفاقا میگن قراره خونه ها بره بالااا

چون سایه جنگ از سر کشور داره برداشته میشه و خونه دیگه شروع میکنن به بالا رفتن

شانس رو اون کرد که طلاهاشو رفته خونه خریده

همین خریدهای واهی امثال شما باعث شد اینطور روزگار برهمه سخت بشه

خرید طلا باعث گرونی نمیشه انس جهانی داره میره بالا تا گرمی۱۲تومن هم میشه اگه دلار توایران بشه دلاری۵۰شاید از نظر دلاری بیاد پایین 

الان شما سال قبل برفرض ماهی ۳۰تومن حقوق میگرفتی به قیمت دلار حساب کنی امسال اگه حقوقت زیاد باشه به دلار حساب کنی حقوقت نصفه

منم همینطور وامامونو طلا خریدیم فرداش اومد پایین😭😭

عزیزمم 

انشالله خیرشو ببینی ❤️❤️❤️🌷🌹

من وقتی طلا تازه رسیده بود به ۳ تومن یهو رفت ۳ و۷۰۰ رفتم یه انگشتر خریدم اولین بارم بود میخریدم سرم نمیشد  تازه ازدواج کرده بودیم 

بعد همه گفتن وای چرا خریدی گرون شده بود پولت حروم کردی وفلان .انقد استرس کشیدم که عصبی شده بودم سرش ، الان که دیگه میبینی چند برابر شده 

الانم موقتیه باز میره بالا قیمتش

انشالله هرچی به صلاحته پیش بیاد ❤️🌷🙏

الان کسی خرید نداره همه دنبال فروش هستند خدا کنه بیاد پایین تا خوب ضرر کنند

اینکه شما ندار هستی و نمیتونی طلا بخری دلیل نمیشه واسه بقیه آرزوی بد کنی 

خیالت راحت اونایی که دارن طلا گرمی ده تومن بخرن حتی اگه ضرر کنن باز اونجوری که تو دلت میخواد زمین نمیخورن،😁

یا از اول دل به رویایی نبند،  یا بر این رویای ویران گریه کن

من هم دلار دارم هم طلا ولی از ریزشش ناراحت نشدم 

چون تو بیمارستان وضعیت داغون بیمارای در به در دنبال دارو به قیمت دلار میبینم پنجاه ملیون واس امپول جور کرده یهو دلار کشید بالا دلال دارو بهش میگه برو شصت تومن بیار ده تومن دیگه میمونه از کجا بیاره 

حالا من طلامو. دلارمو بعدا پول کنم ماشین بخرم ماشینم مدل پایین تر میشه عیب نداره عوضش نون میاد به سفره ها 

نفع جمعی بر نفع فردی ارجحیت داره 

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 22 ساعت پیش
2791
2779
2792