2821
2789
خرید واهی چی؟یه ذره پول اونم وام ازدواجم که با سختی دارم تو این گرونی پول قسطشو میدم باعث شده طلای ج ...

اره انگار قدیما هیچکی طلا نمیخرید . والا زمان قدیم همه عروس ها سرویس طلای سنگین داشتن چرا اون موقع گرون نمیشد

اره انگار قدیما هیچکی طلا نمیخرید . والا زمان قدیم همه عروس ها سرویس طلای سنگین داشتن چرا اون موقع گ ...

بخدا قسم 

ماهم ارزو داریم بیاد پایین وقتی میفهمیم که نمیاد سرمایمون میکنیم طلا که حداقل ارزشش حفظ بشه ،بعد طرف میاد میگه انشالله خوب ضرر کنید😢

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزم یعنی چی ؟چرا انقد دلتون سیاهه همه که دلال نیستن یکی مثل من که رفتم وام ازدواجمو دادم طلا که بش ...

من خودم مستاجرم و خودمم توی گرونی طلا خریدم 

ولی اینو بهتون میگم که استرس ازتون دور باشه 

اگر طلا ریزش کنه مسکن هم قطعا ارزون تر میشه و انشالله میتونید با پولتون خونه بخرید 

چقدر یه آدم میتونه احمق و عقده ای باشه که آرزوی ضرر کردن بقیه رو بکنه

آخه اسکول مگه با افزایش تقاضا توی بازار قیمت طلا رفته بالا؟

اونایی که دارین غصه میخورین که طلا خریدین هیچچچچ نگران نباشین 

مگه طلا گوجه س که بگنده؟ اصلا کی تا حالا از خرید طلا ضرر کرده؟

طلا یک سرمایه بلند مدته باید به این دید نگاهش کنین نه یک ماه بعد

من خودم مستاجرم و خودمم توی گرونی طلا خریدم ولی اینو بهتون میگم که استرس ازتون دور باشه اگر طلا ریزش ...

انشالله عزیزم ولی انقد مافیا داره که هیچی اینجا سر جای خودش نیست 

الان هنوز هیچی به هیچی نیست ولی همه چی شدید به نسبت قبل قیمتش اومده پایین این نشون میده همه چی دست داخلیاست که داخلی ها هم رحم ومروت ندارن

طلا هیجانی رفت بالا

منم وامم رو دوروز قبل عید طلا خریدم

با اینکه تو ضررم ولی ناراحت نیستم

امیدوار ترم به آینده به امید روزی که زندگی و  و رفاه واسه مردممون 

عالی شه.به امید روزی که بگیم ده ساله تو ایران تورم صفره

به امید روزی که جوونامون دغدغه ی آینده رو نداشته باشند و ....

و آرزوی بهترین ها برای مردم کشورم

میشه یه روز تایپک بزنم  بگم هورااااا بلاخره وزنم  ۶۰ کیلو شد  
من خودم مستاجرم و خودمم توی گرونی طلا خریدم ولی اینو بهتون میگم که استرس ازتون دور باشه اگر طلا ریزش ...

عزیز خونه افزایش قیمت نداشته که با کاهش طلا بیاد پایین قیمتش ثابت بود و احتمالا بیشتر بشه

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
عزیز خونه افزایش قیمت نداشته که با کاهش طلا بیاد پایین قیمتش ثابت بود و احتمالا بیشتر بشه

برای خرید فروش راکت بود چون که کسی توانایی خرید رو نداشت 

اما برای اجاره دادن شدیداً نوسان داشته و قطعا ریزش طلا روی نوسانات اجاره ها تاثیر داره 

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 22 ساعت پیش
2791
2779
2792