2777
2789

اردیبهشت کنکور دارم دادم یه حاجی برام دعا نوشتن البته دعا هاش کاملا آیه قرآن هست با زعفرون می‌نویسه گفت پنجاه درصد کمکت می‌کنه تاحالا تجربه داشتید ؟ چطوری کمک می‌کنه بهم ؟ خودم خوندم ولی نمی‌دونم مثلا شک داشته باشم بین دو گزینه کمک می‌کنه درست رو بزنم ؟

اعتقاد ندارم 

اگه اعتقاد داری مثبت فکر کن تا همونی که نظرته بشه

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه قرار بود ادم با دعا نوشتن به جای برسه خود این دعا نویسا یا عالم بودن یا ثروتمند

اگه قرار بود ادم با دعا کنکور قبول بشه خانواده ها به جای هزینه کردن واسه بچه هاشون میرفتن دعا براشون میگرفتن

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

وای نکن هیچوقت به هیچکدوم ازاینا اعتمادنکن جز عالم طلبه بااین کارپای جن توزندگیت بازمیشه بدبخت میشی همشون جن احضارمیکنن بخدانکن یه عالمی بودمیگفت التماس میکرد نرید پی این چیزا پای جن به زندگیت باز میشه

شنیده و دیده بودم دعا واسه چیزای دیگ میگیرن 

ن واسه کنکور ک بهت وحی شه 

اتفاقا امروز دیدم یکی اینستا پست گذاشته بود همچنین دعایی وجود نداره 

خدایا شکرت، لطفا برای رفع مشکلم و قبولی کنکور خواهرم دعا کنید

شنیده و دیده بودم دعا واسه چیزای دیگ میگیرن ن واسه کنکور ک بهت وحی شه اتفاقا امروز دیدم یکی اینستا پ ...

نه اینکه وحی بشه کاری کنه استرست کم بشه و تمرکز داشته باشی و اینا