2777
2789
نه بعید می دونم اگر این مرحلرو درست طی کنه و تو براش خوب باشی بهش بر نمی گرده

ممنون عزیزم زحمت کشی 😘

و در آخر اینکه چقدر احتمال میدی ازدواج کنیم؟و آینده ازدواج رو چطور حس می کنی؟

یا وضعیت مالیش به لحاظ خونه ماشین چطوره؟

فاال گرفتم گفت احتمال ازدواج دارید ولی مخالفت هست دیگه نمیدونم چرا🥲🥲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولین چیزی که به ذهنتون میاد و بگید اولین عدد اگرم چیزی به ذهنتون نمیاد ولش کنید اگر میشه بقیه سوالا ...

گفتم که بابد تلاش کنی قسمتو قبول ندارم چون می تونی عوضش کنی می تونی کاری کنی با تمام وجودش بیاد که تورو داشته باشه

گفتم که بابد تلاش کنی قسمتو قبول ندارم چون می تونی عوضش کنی می تونی کاری کنی با تمام وجودش بیاد که ت ...

بهم فکر میکنه؟ به ازدواج با من فکر میکنه؟ 

خانوادم اجازه میدن که باهاش ازدواج کنم؟ 

خوشبخت میشم باهاش؟ 

برم بهش اعتراف کنم خوب میشه برام؟ پشیمون نمیشم؟ 

ممنون عزیزم زحمت کشی 😘و در آخر اینکه چقدر احتمال میدی ازدواج کنیم؟و آینده ازدواج رو چطور حس می کنی؟ ...

بله من هم فکر می کنم خانوادش اون قبلیرو بیشتر می پسندیدن یا اگرم الان نمی خوانش اون بیشتر بهشون می خورده اما این دو تا با هم نمی سازن شما که اعتقاد داری چند روز بقره روشن کن پخش کن تو خونت تا تکلیفت مشخص بشه 

بهم فکر میکنه؟ به ازدواج با من فکر میکنه؟ خانوادم اجازه میدن که باهاش ازدواج کنم؟ خوشبخت میشم باهاش؟ ...

به نظر من بهش نشون بده دوسش داری اعتراف مستقیم نکن اگر دیدی اونم اوکیه بعد دیگه برو تو کارش بهش محبت کن چون مردیه که به حرف خانوادش نیست خودش تصمیم می گیره فقط این مردا سختن باید خیلی زن متفاوتی از نظر رفتار باشی تحملت بالا بلشه

بله من هم فکر می کنم خانوادش اون قبلیرو بیشتر می پسندیدن یا اگرم الان نمی خوانش اون بیشتر بهشون می خ ...

کدوم دو تا باهم نمیسازن؟

عه من فک میکردم خانواده من مخالفت کنن 

یعنی مادرش من رو نمیپسنده؟واقعا هیچی کم ندارم🥺😅

عزیزم حدود ۱۰ روزه دارم بقره پخش میکنم تکلیفم روشن نشده هنوز 

کاملا درست تو همرو درست گفتی بابا باریکلامیشه سوال آخرمو هم ازت بپرسم حرف دل رضا به من چیه ؟ اون حرف ...

می خواد صبور باشی فکر می کنم دلش می خواد کنارش صبور باشی و پا به پاش بری