2777
2789
بله من هم فکر می کنم خانوادش اون قبلیرو بیشتر می پسندیدن یا اگرم الان نمی خوانش اون بیشتر بهشون می خ ...

عزیزم لطف کردی من میرم نماز بخونم بخوابم 

فقط اگر خواستی ممنون میشم راجع به آینده ازدواجی زهرا و محمدرضا بگی و وضع مالیش😁

اگر هم نگی هیچ اشکالی نداره ببخش و حلال کن تا اینجا بهت کلی زحمت دادم☺️🫀🌸🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کدوم دو تا باهم نمیسازن؟عه من فک میکردم خانواده من مخالفت کنن یعنی مادرش من رو نمیپسنده؟واقعا هیچی ک ...

ادامه بده من خیلی این کارارو خودم کردم داغون شدم هنوز به نتیجه نرسیدم چون انرژی منفی هست حالا شما شاید انرژی منفی نباشه اما مخالفت از سمت خاتواده اون هم هست یا اگر مخالفت نکنن فعلا انرژی هاشون منفیه از اتفاق قبلی

عزیزم لطف کردی من میرم نماز بخونم بخوابم فقط اگر خواستی ممنون میشم راجع به آینده ازدواجی زهرا و محمد ...

منم دعا کن ممنون میشم منم دعا کنی 

آیندرو نمی تونم حس کنم فقط تا همین الانو کمی می فهمم

ادامه بده من خیلی این کارارو خودم کردم داغون شدم هنوز به نتیجه نرسیدم چون انرژی منفی هست حالا شما شا ...

اره هرشب بقره پخش می کنم سوره جن و تکویر هم میخونم 

راستی متوجه نشدم کدوم دوتا رو گفتی باهم نمیسازن؟محمدرضا و دختر قبلیه؟یا محمدرضا و زهرا؟

یه جورایی به خدا واگذار کردم

گفتم خدایا اگر به صلاحه اگر خوشبخت میشیم و اونیه که من میخوام خودت راه هارو هموار کن بیاد خواستگاری و به ازدواج ختم بشه 

در غیر این صورت مهرش رو از دلم پاک کن و بهترش رو جایگزین کن....

عزیزم برات دعا کردم شما هم بنده رو از دعای خیرت بی نصیب نذار🙏🌱

سپاس بانو🌸❣️

می خواد صبور باشی فکر می کنم دلش می خواد کنارش صبور باشی و پا به پاش بری

@nysa سلام عزیزم حس کسی که اول اسمش ج داره نسبت به من و قصدش چیه؟آیا در آینده به من پیشنهاد ازدواج میده و باهاش ازدواج دارم؟من چه زمانی با چه کسی ازدواج دارم؟مرسی عزیزم