2777
2789
عنوان

دوستش دارم چطوری بهش بگم

177 بازدید | 21 پست

سلام وقت بخیر  

من چند وقتی میشه که یه دختری رو میشناسم

مشتری مغازه مون هست بعد از چندین بار که اومد مغازه دیدمش دیگه روانیش شدم هر لحظه به فکرش هستم 

به هزار بدبختی شماره شو پیدا کردم 

به نظرتون چطوری بهش بگم دوستش دارم 

حاضرم جواب نه رو بشنوم ولی از این فکر بیام بیرون

ممنون میشم با نظرهای محترم تون راهنماییم کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=] عیب نداره منم دخترهستم اماعاق یه ده بیست نفری هستم  اماهمشون کراشن تازه این کراشا بینشون دوسه ن ... [/QUOTE]

حرفت کاملا درسته 

بنده هم قبل از ایشون روی چند نفر کراش بودم 

ولی از وقتی دیدمش دیگه هیچ دختری به چشمم نیومد

🤣🤣🤣

ببین دادا فرآیند جذب و ارتباط با دخترا یه کلیات سعدیه و نکته دارک ترش اینه که هر چقدرم تئوری نکات رو بگی تا تو عمل انجام و تمرین نکنی و تجربه کسب نکنی فایده نداره 

فقط یه شاه کلید مختصر بهت بگم که ابدا پیشنهاد مستقیم نده یا ابراز علاقه مستقیم هم نکن چون درجا ردت میکنه و مهره‌ات میسوزه...

[QUOTE=] عیب نداره منم دخترهستم اماعاق یه ده بیست نفری هستم اماهمشون کراشن تازه این کراشا بینشون دو ...

اشتباه میکنی اینکه فقط ادم ازیکنفرخوشس بیاداغازبدبختیه سعی کن روی ادمهای دیگه هم کراش بزنی که اگه خدایی نکرده این بهت محل نداداسیب نبینی منم همینکارومیکنم اماخدایی اگه تورابطه رفتی باهاش فقط وفقط باخودش بمون منم اگه تورابطه بایکی ازاین کراشام رفتن فقط وفقط همونومیخوام دیگه 😑