2777
2789
فعلا نميدونم دارم يا نه

اگه نهران هستی بروپیش دکترمحرابیان متخصص پوست هست تشخیصش عالیه حتمابروپیشش درسته مردهست ولی میارزه 

برای بیرون بدن بهترین دکترکه میتومه کمکت کنه متخصص پوست هست نه زنان

زنان بدردداخل بدن میخوره

وخدایی که بشدت کافیست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگه نهران هستی بروپیش دکترمحرابیان متخصص پوست هست تشخیصش عالیه حتمابروپیشش درسته مردهست ولی میارزه&n ...

عزيزم  تهران نيستم.بايد منتظر جواب ازمايشم بمونم.اخر ماه حاضر ميشه

نیاری به ازمایش نیست منو الکی الاف ازمایش کردن زگیلم تا ناحیه واژنم پخش شد

برو دکتر متخصص پوست یا مراکز لیزر درمانی اونجا دکتر توهنون جلسه فریز میکنه من سه جلسه انجام دادم خوب شدم بهت واکسن هم میشه اگه سنت پایین ۲۱ باشه واکنس جواب میده روت

نیاری به ازمایش نیست منو الکی الاف ازمایش کردن زگیلم تا ناحیه واژنم پخش شد برو دکتر متخصص پوست یا م ...

اخه ي دكتر گفت زگيله يكي گفت نيست.براي همين موندم كه جواب بياد

ن درد نداره

مال من با خارش همراه بود اخراش ک پخش شد دست میزدم مث جوش زیر پوستی در داشت ولی خوب رفتم مرکز لیزر همون روز فریز شد تا ۲ ماه ۳ جلسه رفتم واکسن زدم از شرشون خلاص شدم متسفانه ویروسیه که رود پخش میشه و اگه با شوهرت رابطه جنسی داشتی اونم ویروسو گرفته باید ازمایش HIV بده

من شوهرم ازم گرفت باهم درمانو انجام دادیم

اخه ي دكتر گفت زگيله يكي گفت نيست.براي همين موندم كه جواب بياد

باید بری مرکز لیزر چون اونا تو اینکارا خبره ترن باید دقیقا پیش دکتری بری که کارش لیزر باشه منم دکتر زنان دکتر پوست مو رفتم هیچ غلطی نکرد ولی تارفتم مرکز لیزر درمانی سریع فریز کرد پشتم که پر شده بود خیلی بد بود 

تهرانم نیستی تاجواب ازمایشت حاضربشه برویه متخصص پوست ببنه اوناخبلی راحت چشمی میگن هست یانه برابافت پوسته 

اگه شک کنه وباشه بده برات همونجاکرایوکنه اگه یدرصدزگیل باشه بزلری تااخرماه زیادترمیشه یوقت میره داخل بدنت براهمون میگم حتمابروپوست برالیرونیاپوست بهترازبین میبره تازنان دستگاه کرایوپوست عالیه

وخدایی که بشدت کافیست
مال من با خارش همراه بود اخراش ک پخش شد دست میزدم مث جوش زیر پوستی در داشت ولی خوب رفتم مرکز لیزر هم ...

مریم جان ازمایشhpv dnaنه ارمایشhiv

اونکه شمانوشتی ایدزه 

اچ پی وی ویروس زگیل تناسلی هست استارترهمینوازداده البته ازخودضایعه زیادمهم نیس همراه باپاپ ازدهانه رحم گرفته بشه وانجام بشه اهمیت داره براخانوما

وخدایی که بشدت کافیست
مریم جان ازمایشhpv dnaنه ارمایشhiv اونکه شمانوشتی ایدزه  اچ پی وی ویروس زگیل تناسلی هست استار ...

من اونی که نوشتم درست نوشتم اول ازمایش ایدز رو میگیرن بعد اون ازمایش رو میگیرن من هنوز ازمایشمو دارم برا زگیل دقیقا نوشته HIv 

مریم جان ازمایشhpv dnaنه ارمایشhiv اونکه شمانوشتی ایدزه  اچ پی وی ویروس زگیل تناسلی هست استار ...

من وشوهرم اول ازمایشHIV دادیم بعد HPV ولی برا بعضیا این دو ازمایش همزمان گرفته میشه