2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

[QUOTE=52725111]دكتر گفت شايد تو خونش باشه[/QUاها اره ممکنه نهفته باشه مثلا شوهرت داره ولی فقط ناقله این ویروسه.....من اول ازدواجم همسرم همین زگیل داشت کلی ازمایش دادیم ولی تشخیص دادن همچین ویروسی نداره بخار کثیف بودن محیط کارش تنگ بودن لباس زیر شلوارش عفونت گرفته

خب پس خودت خواستی ها بچه ها بچه ها بحثو جمع کنید من ک میخوام برم ولی احساس میکنم این ...

😄😄😄وای دختر از دست تو😂😂

وقتی یارو از اسپری خودش استفاده میکنه》پیس پیس......ولی وقتی اسپری من میفته دستش 》پیس پییییییس پییییییییسسسس زااااارت زوووورت

زگیل تناسلی تنها راه انتقالش تماس جنسیه ...

ممکنه یه فرد بعد گرفتنش علایمش ظاهر بشه 

اما یکی دیگه نه ...

الان سه سری امپول داره که برای پیشگیری اومده ...قیمت هر کدوم ۲۶۰ کسایی که بتونن بزنن خیلی خوله .

به هیچ عنوان تنها راهش تماس جنسی نیست و تماس مخاط با پوست هم منتقلش می‌کنه . لزوما خانم هایی که زگیل روی واژن نزده فکر نکنن ندارن چون بیشتر از صد مدل هست و فقط یک تعداد کمی اش زگیل تشکیل میده و اولین عامل سرطان رحم هست. اون واکسنی که این خانم گفتن تنها از سرطان پیشگیری می‌کنه و به ابتلا کاری ندارن و واسه سن زیر ۲۵ سال هست. خانمها هم تنها با تستی همراه با پاپ اسمیر میتونن بفهمن مبتلا هستند یا نه 

گفت آن یار کز او گشت سر دار بلند جرمش این بود که اسرار هویدا می کرد
به هیچ عنوان تنها راهش تماس جنسی نیست و تماس مخاط با پوست هم منتقلش می‌کنه . لزوما خانم هایی که زگیل ...

گارداسیل فقط برای دهانه رحم نیست برای زگیل تناسلی هم هست .زیر 26 سال و معمولا قبل از شروع رابطه ی جنسی زده می شه .گارداسیل برای آقایون هم تجویز می شه

منم رفتم دکتر گفت زگیل داری . خیلی ترسیدم . ازمایش نوشت منفی بود . جای دیگه هم تکرار کردم گفتم شاید خطا داشته باشه اونم منفی بود . بعد گفت نکنه غده است? 😰روز گارم سیاهذشد . بیوپسی کرد . نمونه رو بردم ازمایشگاه بعد ده روز جوابش اومد . گفتن فوردایس اسپاته خدارو شکر . 🙂. فوردایس اسپات غدد ترشحی ساده اند که در بعضی افراد درشتتر از اندازه طبیعی هستن و غالبا با زگیل تناسلی اشتباه گرفته میشوند 

من به دستان خدا خیره شدم..معجزه کرد . قد۱۵۹ وزن اولی ۷۱/۶.وزن فعلی ۶۱ .هدف اولیه ۵۷ .هدف نهایی۵۴
منم رفتم دکتر گفت زگیل داری . خیلی ترسیدم . ازمایش نوشت منفی بود . جای دیگه هم تکرار کردم گفتم شاید ...

خدا كنه.چه شكلي بود؟كجا بود؟براي من زير لبه هاي كوچيكه