2777
2789
من اونی که نوشتم درست نوشتم اول ازمایش ایدز رو میگیرن بعد اون ازمایش رو میگیرن من هنوز ازمایشمو دارم ...

میدونی براچیه میگن کساییکه زگیل تناسلی دارن احتمال ابتلابه بقیه بیماریهای مقاربتی توشون زیاده البته نه همه هاب

.براهمون بهتره یسری ازبیماریای مقاربتی روحتمابدن وگرنه لزومادلیل نداره که هرکی زگیل داشته باشه اولhivروبده

وخدایی که بشدت کافیست

استارتر شما هم به امید حرف ۲تا دکتر نشین اگه میخوای مطمئن شی که زگیل داری یا نداری بهترین کار اینه بری مراکز لیزر چون دکترای اونجا خوبن و کارشون همینه جوابو اونا بهت میدن من راه تو رفتم دکتر زنان رفتم دکتر پوست و مو رفتم فقط باعث شد پخش بشه زگیلم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میدونی براچیه میگن کساییکه زگیل تناسلی دارن احتمال ابتلابه بقیه بیماریهای مقاربتی توشون زیاده البته ...

اره عزیزم دلیلش همینه که فقط مطمئن شن اون ویروسو داری یا خیر

براهمین استارتر بهتره بره پیش یه دکتری که تو مراکز و کیلنک های زیبایی هستن اونا تو کارشون واردن  دکترای که تو مطب دست رو دست گذاشتن  برا من کاری نکردن نتیجه بخش نبود ۱دونه پماد گرون بهم داد زدم‌فقط بیشتر پخشش کرد

اره عزیزم دلیلش همینه که فقط مطمئن شن اون ویروسو داری یا خیر براهمین استارتر بهتره بره پیش یه دکتری ...

اره دکترپوست خیلی بهتره مخصوصابرابیرون پوست 

دستشون نمیلرزه واس کرایوکردن ولی زنان نه فقط بدردبارداری میخورن دیگه هیچی 

وخدایی که بشدت کافیست

همراه با پاپ اسمير بايد تست hpv يا همون زگيل تناسلي رو داد

بيش از مدل داره و انواع خطرناكش اصلا نشونه نداره

آزمايشش مثل پاپ اسمير ميمونه

از ترشحات واژن يه كم بر ميدارن

❤️❤️

تو هر كجا تهران كه باشي تنها با يه تماس ميتوني ازمايش تموم بيماري هاي جنسي نظير هپاتيت،ايدز و زگيل تناسلي برا اقا و خانم رو در منزل رو انجام بدي و طرف قرار داد با تموم بيمه هاي تكميلي درمان كه هزينه ازمايش هات رايگان ميشه

همچنين پاسخگو كليه سوالات توسط پزشكان تنها با يك تماس

09120766801

09120766801

instagram:Labb.test