2777
2789
عنوان

مامان بابام خیلی با هم خوبن ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 1174 بازدید | 37 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حوصلشو ندارن اصلا🥲آخه مامانمم دلش نازکهبابام یه بار باهاش شوخی کرد گفت تو عکسه چشمات شبیه معتادا شد ...

عزیزممم 

ببین مشاوره

کتاب روانشناسی

حتی صحبت کردن جدا جدا باهاشون و بعد صحبت دسته جمعی باهاشون خیلی کمک میکنه

بخدا خیلی چیزا با صحبت حل میشن

من مامان و بابام 95 درصد مواقع با هم خوبن ولی متاسفانه یه گذشته بدی داشتن (هر دوشون اشتباه کرده بودن)که وقتی سر یه ماجرایی بحث گذشته میاد یه دعوای بدی با هم میکنن من دوست دارم برم اتاق تنها باشم در این شرایط ولی بابام میگه تو باید بیای دخالت کنی و اروممون کنی

با مامانت برید بیرون پیاده روی 

مامانتو تشویق کن یه کلاس ورزش بره 

یه کار هنری کنه 

یه گروه دوستان زنانه داشته باشن 

بعضی وقتا توی خونه مامان باباتو تنها بذار یا برو اتاق یا بیرون 

این منو شوهرم هستیم با این تفاوت که ۴ ساله عروسی کردم

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
حوصلشو ندارن اصلا🥲آخه مامانمم دلش نازکهبابام یه بار باهاش شوخی کرد گفت تو عکسه چشمات شبیه معتادا شد ...

حالا شما باز خداروشکر کن همو دارن، من چندساله پدرمو از دست دادم مادرم ۳۹ سالش بود اونموقع، مامانم تنهاس واقعا دلم گاهی براش میگیره که اینقدر بی همدم و تنهاس

من مامان و بابام 95 درصد مواقع با هم خوبن ولی متاسفانه یه گذشته بدی داشتن (هر دوشون اشتباه کرده بودن ...

چی بگم من خب متاهلم شاغلم هستم خیلی اونجوری‌ نمیتونم بیام‌پیششون ولی سعی میکنم هفته ای دو بار رو پیششون باشم

اما بردارم بیشتر میره اونم یه طوری انگار روش نمیشه

کاربری مال ۲ نفره🦥
وایییی خیلی باحالن 🤣🤣🤣اونا دلشون میخواد با هم کل کل کنن نگرانشون نباش

هوممم چی بگم😭😭😂😂😂

اما‌ مامانم ناراحت میشه همین اذیتم میکنه

بعد قهر میکنه ینی میره تو اتاق که دیگه نمیاد بیرون بعد بابام میگه خب من الان ۳ ساعته از سرکار برگشتم تو همش تو اتاقی

حالا بیرونم که میاد باز یکم بحث میشه

کاربری مال ۲ نفره🦥
با مامانت برید بیرون پیاده روی مامانتو تشویق کن یه کلاس ورزش بره یه کار هنری کنه یه گروه دوستان زنان ...

من که متاهلم به خاطر همین تهش ۲ روز در هفته برم پیششون

آره کلاس ورزشم میره ولی دوست زیاد نداره کلا دایره ارتباطیش زیاد نیست . خیلی ماهه مامانما ولی کلا زن ساکت و بی سر صداییه بعضی وقتا که پیششم یهو میبینم ۲ ساعته داره به خونه میرسه حرفم نمیزنه زیاد🥲

کاربری مال ۲ نفره🦥