2777
2789
عنوان

مامان بابام خیلی با هم خوبن ولی

1174 بازدید | 37 پست

اصلا نمیدونم چشونه

یهویی بحث بینشون پیش میاد و ناراحتی پیش میاد

حتی سر چیزای کوچیک .بابام اصلا نمیزاره مامانم غر بزنه خب بلاخره زنه . خانه داره تو خونه اعصابش میریزه به هم تنهاست . بابام هم واقعا ماهه ولی تا مامانم میخواد حرف بزنه صداشو میبره بالا کلا تو طول روز هم سر جمع یک ساعت با هم حرف میزنن و بقیشم یهویی دعوا میکنن ‌. حالا نه در حدی که صدا بره خونه همسایه یا کتک زدن و اینا پیش بیاد ولی واقعا دلم براشون میسوزه . 

همو دوست دارن ولی اصلا حوصله و ذوق ندارن😭مامانم غذا درست میکنه بابام یهو ایراد میگیره یا بابام یه جوک میگه مامانم میگه چقدر بی مزه ای

چشونهههه ؟ چیکار کنم براشون؟؟؟؟ خیلی تنهان

کاربری مال ۲ نفره🦥

شوهر منم عین بابات نمیزاره یه کلام شکایت یا غر بزنم کاری میکنه ادم ب غلط کردن بیفته اه

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شوهر منم عین بابات نمیزاره یه کلام شکایت یا غر بزنم کاری میکنه ادم ب غلط کردن بیفته اه

مامانم مثلا امروز داشت میگفت گازو بیار جلو تمیز کنم بابام گفت باش

بعد مامانم اومد بگه زیرش خیلی چرب شده بابام گفت گفتم باشه دیگه چقد نق میزنی🙁🙁🙁خدایی چیکار کنم

کاربری مال ۲ نفره🦥

وااای عزیزم طبیعیه این چیزا چرا ناراحت میشی تا این حد

آدم یکم غصه میخوره ولی نکه اینقد ناراحت شی

بنظرم به هرکدومشون که راحت تری بگو کتابای روانشناسی بخونن راجب همسرداری

مامانم مثلا امروز داشت میگفت گازو بیار جلو تمیز کنم بابام گفت باشبعد مامانم اومد بگه زیرش خیلی چرب ش ...

اره شوهر منم اینجوره😒

ولی خودش از زمین زمان گله و شکایت و غر داره

بعضی مردا همینن فکر نکنم بشه کاری کرد براشون

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

عادیه اهمیت نده

من یه دختر  تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه.                               💥  🌱  خدایا شکرت 🙏 من مهرماه امسال ازدواج کردم با مردی که خیلی دوستم داره و دوسش دارم و کنارش خیلی خوشبختم خدارو صدهزار مرتبه شکر🙏 از خدا میخوام به همه‌ی دخترایی که تنهایی اذیتشون میکنه یه همسر و همراه خوب بده از معجزه های خدا ناامید نشید 

اینا از اون ازدواج‌هایی هست که دو طرف خیلی همو دوست دارن ولی پر از قهر و آشتیه

قهر و ایناشونم زیاد طول نمیکشه تهش ۱۰ دقیقس ولی تند تند بحث میشه تندم آشتی میکنن

واقعا ناراحتشونم بعد از ازدواج من این مورد بیشتر شد و تنها تر شدن چون داداشم که تو عقده و کلا خونه جدا داره خواهرمم پانسیونه تا شب فقط میاد خونه میخوابه

کاربری مال ۲ نفره🦥
وااای عزیزم طبیعیه این چیزا چرا ناراحت میشی تا این حدآدم یکم غصه میخوره ولی نکه اینقد ناراحت شیبنظرم ...

حوصلشو ندارن اصلا🥲آخه مامانمم دلش نازکه

بابام یه بار باهاش شوخی کرد گفت تو عکسه چشمات شبیه معتادا شده ( حالا با خنده گفت ) مامانم نیم ساعت تو باغ داشت گریه میکرد🥲🥲🥲

کاربری مال ۲ نفره🦥
قهر و ایناشونم زیاد طول نمیکشه تهش ۱۰ دقیقس ولی تند تند بحث میشه تندم آشتی میکننواقعا ناراحتشونم بعد ...

به هر دوتاشون بگو. عمرتونو به باد ندین با هم خوش باشین لذت ببرین....دیگه خودتم بیخیال باش...عوضش شبا بیشتر باهم اوکین😂

هیچ وقت فراموش نکن تو گذشته، خدا از چه مسیرهایی عبورت داد...🍂🌼🍃🌸