2777
2789
عنوان

حس ششم بیا دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 39 پست
ببین ما پیشگویی نمیکنیم ما فقط حس میکنیم ۱۰۰درصدم درست نیستتو الان در حالت آشفته ای و ذهنت خوب کار ن ...

نمیتونم....

نمی دونم چرا اینکارو کرد

دلم میخواد بدونم بهم دوباره پیام میده 

دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بود‌مجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

با اجازه اسی ازدواج مجدد دارم زمانش شغلش ویژگی هاش این دفعه خوشبخت میشم

اول اینک ترس هات نسبت به ازدواج مجدد تا حدودی درسته چون آدم ریزبینی هستی کسی نمیتونه سرت کلاه بزاره تا دو وعده دیگ احتمال ازدواج برات هست شاید دوساب دوماه مشخص نیست و برای خوشبختی خوشبخت میشی اما باید بیشتر دقت کنی توی شناخت ادما

اول اینک ترس هات نسبت به ازدواج مجدد تا حدودی درسته چون آدم ریزبینی هستی کسی نمیتونه سرت کلاه بزاره ...

امسال داروسازی میارم؟

یاسین بهم فکر میکنه؟ ممکنه برگرده؟ 

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

[QUOTE=378555348] خب اینکه گفت روانی ینی قاتی هستی همین مسیرو ادامه بده

از تاپیکم برو بیرون🎀

دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بود‌مجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.

نه واقعا بهت پیام نمیده حسم میگ نمیده

مرسی پس

طول میکشه تا بیان احتمال میدم ی نفر داره دو بهم زنی میکنه بهتره صبر کنی

حس و نظر مبینا نسبت به من چیه

در برابرش بهتره چه رفتاری داشته باشم

شب تار و بیم موج و گردابی چنین حائل کجا دانند حال ما سبکباران ساحل ها🌌 آی لاو یور تاپیکز اوپرا!💕 آی لاو لر کرد لک❤️

باید بیشتر تمرکزتو روی مسائلی ک میخوای بزاری در این صورت موفقی یاسینم بهت فک میکنه

مرسی عزیز

حس میکنی برگشت دارم بهش؟

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.